ма секаде само да сме си заедно, и у кафич со друштво па си се чувствувам баш сакано, у кафана коа знаеме да пиеме мн и уште повеќе да си се сакаме, коа сме си сами, али се на се најубаво у кревет
Дома кај него. Живее сам и многу ни е убаво.. Често знаеме по цел викенд да сме заедно... е тогаш ми е најубаво, знам дека е до мене и кога ќе посакам можам да си го гушнам :
Кај него дома, стиснати под ќебенце, со некое добро филмче на тв, или пак чисто онака гушнати и да си молчиме со часови....
Со него секогаш ми е убаво, ама најубаво ми е кога сме сами (сосем сами) во неговата викендица на планина далеку од се и од сите, каминот гори а душегот од кревет си го местиме пред камин. Таму ми е најубаво кога сум со него
Па за одморот ке бидеме сами двајцата во некоја вила и супер ке ни биде,иначе сами сакам да бидеме кај него или кај мене.
Не ми е битен просторот, битно ми е тој да е до мене. Клише или не, за мене е така Морам да признаам дека во кревет најдобро се сложуваме. А најубаво и двајцата се чувствуваме кога сме во Амати
Со него секаде ми е убаво најпријатно се чуствувам кај него дома,кога се шетаме и си разговараме толку ми е убаво што посакувам дури да не заврши ни вечерта најважно од се е тој да биде покрај мене воопшто не ми е важно местото