Kaj nego doma -no da sme sami..na odmor-koga sme sami...vo diskoteka-sami znaci na bilo koe mesto se custvuvam najubavo ako sme samii [mod-kirilica:1x7xrjm6][/mod-kirilica:1x7xrjm6]
Исто како и другите девојки, најубаво ми е кога сме сами...па дури и во мигови коа знаеме да се скачкаме за нешто....хехе Инаку најубаво кога сме во парк, покрај кеј....... хаххаа пукаат романтики, симнување ѕвезди!!!
искрено кога сме кај него домче најубаво ми е и најопуштени сме и кога сме сами и кога сме со таткому човекот е генијалец се смееме разговараме све и кога сме на кафенце сами онака опуштени
Дефинитивно најубаво ми е кога одиме сами во викендицата кај него. По цели денови сме заедно и имаме време за се, никогаш не погледнуваме во часовникот и секогаш се договараме за 2 дена седење,а остануваме 3 или повеќе.
Кај него во ‘‘нашата‘‘ соба. Таму го поминуваме времето заедно. Гледајќи филмови, смеење, галење, водење љубов, љутење.... од се по нешто ... Сакам кога сме самички кога си лежиме, си правиме муабет и чат-пат бакнежи
На левата страна од креветот. Така сум навикната да спијам со грбот свтена накај него и тој да ме гушне.
Негде кај што е мирно и тивко да си правиме муабет да се смееме најчесто кај него или кај мене битно е да сме заедно
Во нашата спална, таму на сите им е забранет пристапот, па може во секое време да уживаме колку сакаме и како си сакаме