Ако се чувствувам убаво со него,ако ми е пријатен разговорот,тогаш на секое место би се чувствувала убаво.Ама ако не ми е до гледање или ако нешто не штима,тогаш и на крајот на светот да ме однесе џабе ќе е...
Кога сум со него секаде ми е убаво. И на планина и на пуст остров мене со него ми е најубаво. Јас си се држам на онаа изреката "Не битно каде си,битно е со кого си"
Кога бев со љубениот, што веќе го немам.. мислам дека и да ме затвореја со него во празна соба со четири ѕида ,и само да се гледаме, јас ке бев најсреќната личност и ниту во еден момент немаше да ми биде здодевно !
Не е важно каде си,важно е со кого си. Секаде ми е убаво со него.Парк,кафич,а за дома кај него или кај мене сеуште е рано ма да знам дека тамо би ни било најубаво
Со него буквално секаде ми е најубаво .... ама најмногу сакам кога си лежиме кај него во соба и се гушкаме
Па секаде,дома,во кино,во парк...... а највеке во спа центар кога сме и кога си се бањаме у приватен базен со миризливи свеки опкружени и со кога си пијуцкаме шампањ!!! мераци