Со него сегде ми е најубаво посебно коа сме дома. Можеме да си легнеме , да си збориме , да си јадеме посебно сеа коа заладува
. ..едноставно кога е до мене,не ми е важно каде сме.....само тој ми е пред очи и немам осет за ништо околу мене,дали се случува нешто или не....дали сме во авион,соба,кревет,воз,за мене постои само ТОЈ..за мене целиот свет е ТОЈ....
Секаде,нема врска место,доколку сме ние сами А посебно сакам кога одиме некаде на шетање каде што не сме биле,летување или зимување,и сето она што ни е непознато и интересно го истражуваме и дознаваме заедно! Затоа и често патуваме!
Во меѓуножјето. Spoiler Мала шала. Не сум јас вулгарно дете. Додека е нормален, каде и да сме е најубаво.
Каде и да е само да сме сами. Највеќе ми одговара кога сме дома, нема разлика дали кај мене или кај него како што е ладно сега. А за летно време кога сме во парк, или од другата страна на езерото.
Бидејќи сме студенти надвор од родениот град, живееме заедно во мојот стан во ОХРИД. Така да, најубаво ми е кога сме сами, во кревет, онака опуштени
Кај него дома.. најубаво ни е и само таму можеме најмногу да се опуштиме хах.. дури и никогаш немаме време за кафе едно да испиеме