На 27, еве за еден месец правам свадба, и не погрешив во ништо, ни во избор на партнерот ни во години. Среќна сум
Se omaziv na 23 god. Pricinata za brakot bese sto ostanav bremena. Bev 8 semestar i vo eden mesec diplomirav i napravivme svadba. Mislam deka da ne bese kerka mi nemase da odlucam za brak, bidejki listot hartija i burmata (koja ne ni ja nosam) ne mi znacat nisto. no zaradi dokumenti za vo stranstno site administrativni rab gi sredivme. Ne se kaam sto sum se omazila, imam dobar covek pokraj mene, so malku poveke mani i nedostatoci
Јас сум во брак толку долго време сто понекогаш имам чувство дека сум мажена цел живот . Девојки не брзајте, има време за се
Се омажив на 18години премлада,причина беше бременост која во никој случај несакав да заврши поинаку,инаку во врска бевме две години и нешто,а во брак веке 7 направивме вкупно скоро десет горини и воопшто не се каам за ништо посебно не за партнерот со кој сега имаме 2 прекрасни ангели плод на нашата љубов.Тоа што си го ускратив со прерано стапување во брак го надополнив во бракот.
На 19 години се омажив едноставно почувствував дека тоа е тоа, тој е вистинскиот,заради него вредеше да се преселам во друг град и да ми се промени животот целосно, и денес после 4 години брак и две прекрасни деца не се каам за ништо и повторно би го направила истото
Се омажив на 19, а го изгубив на 34год. Мојата среќа многу кратко траеше. Минавме многу убави години во слога и љубов,но завршија со тага. Никогаш не се покајав што се омажив млада затоа што времето поминато со него не се заборава. Бракот може да опстои само кога има љубов,слога,толеранција,разбирање,попуштање - ама мислам обострано.
и јас се омазив на 19 години и имам прекрасен син кое е 3ипол год.супер ми е ви и посакувам на сите исто да се цуствувате срекни.позз до сите.
Сеуште немажена,имам 29 години и врска од 4 години.Мислам дека за брзо ќе биде и тоа Само не се брзам и не сум оптеретена со тоа.Може уште малку да си поуживам,зошто да не.....
na 18 i posakuvam nikoja da ne se omazi tolku rano i mi e zal koga kje mi kazat deka nekoja drugarka se mazila..
... .се омажив на 18 а мајка станав на 19 год... ..е,сега се си има своја лоша ама и добра страна...лоша затоа што се лишив од најубавите млади години и сите оние уживанции што ги пружа животот...ама сепак сакав да побегнам од авторитативниот татко кој ми бранеше да се облекувам како сакам,да имам дечко и сл....добрата страна е што во глобала и немав некој лош брак,имавме толеранција,љубов,разбирање,ама поќето јас влечев товар од тој што се трудеше...имам два сина кои се прекрасни личности,тие се сега возрасни и јас како 47 год мајка имаме еден пријателски однос на доверба и искреност,можам да ги сватам,не сум козервативна,им давам поддршка за било што во животот,според размислувањата сме блиски,нивното друштво ме обожава,сакаат да седат со мене, делат мислења и тајни со мене,едноставно на мене гледаат како личност која на прво место им е другар па потоа родител......многу пати и јас во нив гледам потпора затоа што сопругот е личност која е лабилна,денес едно мисли ,утре друго,менлив карактер...и знаам дека секогаш и во секое време и место се наоѓаме едни со други....да поделиме лошо или добро на наш начин..... .. ..ама и покрај се,сепак требаше да си прошетам како девојка,малку поќе,.....тоа би било поголемо искуство за љубов и сл,а не прв,еден и последен маж цел живот....не е фер некогаш,ама тоа е...