Еве јас сум модерно време, ќе се мажам сега во Јуни на 35 години. Ама искрено, како и секогаш на овој форум, веројатно секој со среќата, некој подоцна, некој порано. Нема магична возраст за успешен и среќен брак. Мене што ќе ми фалеше порано да си го најдев мужето мое, ништо напротив. Значи не сум јас така модерна, него едноставно така требало да биде во мојот случај.
se omaziv na 21 i sega sum 24 vo brak sum 3 godini i se uste ni e kako pocetokot posebno sega koga ke dojdi bebusot
Sо бивсијот се запознав на 14 се омазив на 18 родив церкицка на 20 па синце на 23 поради насилство се разведив од монструмот на 26 .... се омазив по 2 пат со дусата моја на 33 и сега цекаме бебенце и сите си се радуваме
на 24 ноо требаше да почекам уште малку :ако сакате да бидете осамени единствен рецепт е БРАКОТ срекно на сите понатаму
Сметам дека доколку не сте сигурни и не сте спремни да стапите во брак, не го правете тоа Во брак треба да си со личност која може да е задоволи сексуално, но во ист момент да е и твој најдобар другар, значи треба да има страст, но и разбирање, искреност, доверба .. Најлошо што може да се случи е да сте стапиле во брак и да зажалите поради тоа. А, мој совет за оние кои жалат затоа што се омажиле поради карактерните особини на партнерот или пак имате сомнежи, нема љубов, доверба .. Најдобро решение во тој случај е разводот, затоа што никогаш не е доцна и секогаш може да се запознае вистинскиот
На 30 год. После 9 год врска. Се изнашетавме, се запознавме доволно а и сеуште се запознаваме и морам да кажам дека сега во брак ни е преубаво. Инаку мм ме украде од 3 годишна врска, ама тоа беше љубов на прв поглед. Знаевме дека сме створени еден за друг.
хаха е зошто бре се каете вие од првата страница за личноста и бракот..аа ме заплашувате да не се мажам