Откако паметам за себе сум мажена ..јбг..јас 18 он 19.....ама до ден денес сме сеуште заедно..не сме лудо заљубени, туку сме душевно нераскинливи..чудна работа
Многу млада, да имам уште еден живот без размислување би го повторила истиот мој денешен живот без око да ми трепне.
Здраво на сите јас сум нова овде и сакам да побарам помош од вас...имам 17ипол години во врска сум веке три години проблемот е што тој е 11 години постар од мене и тоа на мојот татко му пречи, многу проблеми имавме од него овие три години но исто така да додадам мојот татко е алкохоличар и секој втор ден на врата ни се полиција со мајка ми се во брак 23години и цел живот го има поминато во кавги тепање...но овие три години откако си фатив дечко ептен кавги има одено со нож кај него..но повеке неможам да издржам почнав и апциња за смирување да пијам а на никој неможам да се пожалам па одлучивме со мојот дечко тој ми предложи ако сакам да живеам со него но незнам како да постапам но само знам дека со него ке имам мир исто така и он ја има доживеано мојата судбина само со сакам е мир едно парче леб да апнам без солзи..сакам некое мислење или совет од вас во најскоро време❤
Послушај го дечко ти, не се труј со апчиња. Штом три години сте заедно очигледно добро ви оди и не е нешто пролазно
Oбичнo не ги oпрaвдувaм вaквите дупки вo гoдините, aмa aкo сметaш декa искренo гo сaкaш, тoгaш прифaти јa негoвaтa пoнудa, a aкo сaкaш сaмo дa избегaш oд дoмa ,тoгaш немoј. Три гoдини сте зaеднo, a тoa и не е мaлку. Верувaм декa дoсегa се имaте убaвo зaпoзнaенo, oд мaaни дo дoблести. Тешкa е твoјaтa ситуaцијa вo кoјa живееш, тoчнo. Нo, пaк ќе нaпoменaм aкo искренo се сaкaте тoгaш пoчнете нoв, пoубaв живoт зaеднo. Среќнo.
Фала ви многу, требаше ми некој со искрено ке ми каже без критики но колку повеке седам во оваа куќа секој ден ми е се полошо и полошо кавги трпачки секој ден а највеке е тоа што дечко ми бил од сиромашна фамилија немал мајка и татко, но тоа се случува секогаш кога е пијан а кога е трезен од сабајле ништо не кажува
Хепи не си играј играчки дете, можеш грото проблеми да направиш вака малолетна. Почекај и издржи до твоето полнолетство па потоа замини кај момчето. Вака малолетна можат по брза постапка дома да те вратат да знаеш.
На 17 ипол не официјално ( на 18 официјално ) со непланирана бременост , со сопругот се познававме 2 години од кои 1 година во врска . Сега сме 2 години во брак со синче кое има 20 месеци и керкичка на пат не се каам воопшто имало и добри и лоши времиња и моменти , но тоа е она што ја прави врската\бракот поцврста , и ако се има взаемно разбирање , се се решава со компромис