2 години сме заедно,од која една верени, на пролет свадба ќе правиме. И двајцата имаме 25год. Јас сум постара 20 саати од него
Се омажив официјално со 26г а заедно сме 5 години, нешто многу не ми се смени, исто ми е како пред свадбата веќе бебка е на пат
Ја читав темата, си пишала во 2012 година, а гледам активна си уште на форумов , па да прашам до кај стигна
Ау да. Се омажив на 29,сега на 30, за месец 31, имам едномесечно бебенце. Мислам дека најдобрата работа ја направив, завршив, магистрирав, најдов работа, па сменив работа, кај не прошетав *фала wizzair* па го запознав мм, и одвај чекавме *многу мнооогу кратка врска , да се преселиме заедно, па сега и бебенцето. Претходно ниту сум сакала ниту дошло до тоа. Или е љубов, или не е, нема нешто измеѓу, не постои... На било и која возраст.
Баш ме радува што си ги остварила плановите. Останете среќни и заљубени Знам дека сум офф топик, сабајлево не можев да го едитирам мислењето, ама морам да искоментирам. Жими се, те мислев дека си 40 - 43 годишна жена, а ти да си била помлада и од мене (мислењето ти е пишано во 2009 год. значи сега си 31 годишна ) А во врска со темава, искрено , не ми е дојдено до мажење , може заедничко живеење за да не ми е монотоно, а за брак, воопшто немам желба.