Многу незрел избор,но љубовта различно се рефлектира кај секого.Кај тебе сигуно имала многу влијание како и да е Среќен брак
Не грижи се, ќе поуживаш некое време, али ќе се каеш после целиот свој живот. Почнаа луѓево бракот да го сфаќаат како обична врска. Тек си почнала да уживаш во младоста, си запознала добар дечко си имала секс, имаш 19 години и си дете уште, коешто во моментов лета во облаци. Не го сфаќај лично мојов коментар, ова е мое мислење. Еден ден ќе ти е криво што си ги пропуштила најубавите години за излегување со другарки, дискотеки и на еден начин живот без грижи. Со среќа.
може би ке бидам ептен оффтопик но ме интересира едно нешто доколку ме прочита еленабиле или оние што сватиле да ми објаснат дали ти (се однесува на еленабиле) или она (за останатите ), ќе се мажи затоа што имала секс со дечкото или е може би трудна ??? ........
Мислам дека секој за себе си знае подобро, а и никој не знае другиот во каква средина живее, дали можеби затоа што имала секс со дечкото е присилена да се мажи но можеби и останала трудна...сепак секој си знае за себе. А што се однесува на темата, јас ја изгубив невиноста две месеци пред да наполнам 22, значи пред неколку месеци...немаше болки, ама беше убаво, колку што може да биде убаво првиот пат...со дечко ми сме заедно скоро една година, и многу ми е убаво со него а и ич не се каам. Немам зошто кога претходниот дечко не знаеше ни како да ме опушти а камо ли да имав односи со него, а сегашниов е друга приказна, има разбирање, многу е грижлив, знае како да ме опушти...знае како да направи секој пат да сакам повеќе...со еден збор...секогаш е возбудливо, и многу често се има случено секој ден да имаме односи, понекогаш и два пати дневно
За жал на неполни 15 ( но не по моја желба, туку на сила ), а инаку првиот (за мене) сексуален однос го имав на 17 години, со дечкото со кого одев претходно 2 години.
леле оти на сила?да не ти се десило нешто неубаво?јас својата невиност ја изгубив на 24 години оваа година
seks/siluvanje-t3243/30.html?hilit=%D1%81%D0%B8%D0%BB%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5#p255760 Ми се случи,да, еве прочитај тука повеќе.
Ја изгубив невиноста на 15 ипол години (буквално 1 ипол месец пред на наполнам 16 ). Не се каам поради тоа...сеуште сум со истиот дечко и како што имам спомнато заедно сме веќе 5 години. Мислам дека таа возраст не е идеална за прво искуство,но сепак сум за тоа дека кога девојката ќе се почуствува доволно подготвена треба да го направи тој чекор со личноста која ја сака и и верува. Дури и да раскинам со дечко ми никогаш нема да се каам затоа што тоа го направив по своја воља и се чуствував и сеуште се чуствувам прекрасно
На нешто повеќе од 17 и пол години, под многу чудни и смешни околности, буквално личеше како од американските тинејџ комедии. Нималку романтично. Ама сепак биднало, тоа е тоа, life goes on
На 18,5, си ветив себеси дека ќе чекам до полнолетство и воопшто не се каам зошто го направив тоа беше по моја иницијатива со човекот што го сакам.
на 16.. знам дека е рано, али мислам дека никогаш нема да се каам.. прво, затоа шо беше со човек што го сакам.. а второ, затоа што знам дека најтешкиот дел е веќе минато
Јас невиноста ја изгубив на 22 нити ме болеше, нити пак крв ми течеше, главно сум задоволна затоа што пред се го сменав статусот на девица. Би го направила тоа и порано, но не бев сигурна, нити пак имав со кој, нити пак ја чував за некој што ќе го сакам веќе тоа и не се цени нити пак некој ја чувал невиноста за мене, па јас за него да ја чувам.Со дечкото што бев не ми веруваше дека сум невина бидејќи не ми истекло ни капка крв, а јас пак преплашена Но сепак сум задоволна, да не е прерано нити пак предоцна
На 19 години со мојот сегашен партнер со кој сум во врска скоро 5 години Прв се надевам и последен сексуален партнер и секако единствен Бев зрела, подготвена, знаев дека тоа е вистинскиот момент. Несакав да се каам, несакав да излетам и да се разочарам затоа чекав вистински момент. Чекав да станам одговорна и зрела личност. По природа сум многу чувствителна, се плашев од болка, од разочарување и затоа немав план да го сторам тоа се додека се чувствувам несигурна во себе. Секако си имав поставено услов на самата себе тоа да не биде пред 18 години. И така во прва година на факултет, со момчето кое се запиша на факултетот до мојот само да биде покрај мене. Со момчето кое толку силно ме гушна кога ги пролеав првите солзички од возбуда по самиот чин на губењето невиност. Со момчето кое ме гледа како капка вода на дланка. Пресреќна сум што губењето невиност го паметам по прекрасни нешта (не вклучувајќи ја огромната болка која ја чувствував и препотувањето во 2 секунди поради истата) Ги одбрав вистинското време и вистинската личност
Пред 1 месец.Помалку очекувано,ама и не баш .Си бев подготвена физички и психички,на моиве 17,5 годинки.И после тоа станав НИМФОМАНКА