1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    Многу незрел избор,но љубовта различно се рефлектира кај секого.Кај тебе сигуно имала многу влијание како и да е Среќен брак :*

На elenabile му/ѝ се допаѓа ова.
  2. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    На 18.5 и сеуште сум со истиот дечко и си го сакам највеќе на цел светттттт :inlove:

3. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Не грижи се, ќе поуживаш некое време, али ќе се каеш после целиот свој живот. ;)
    Почнаа луѓево бракот да го сфаќаат како обична врска. |(
    Тек си почнала да уживаш во младоста, си запознала добар дечко си имала секс, имаш 19 години и си дете уште, коешто во моментов лета во облаци.
    Не го сфаќај лично мојов коментар, ова е мое мислење. Еден ден ќе ти е криво што си ги пропуштила најубавите години за излегување со другарки, дискотеки и на еден начин живот без грижи.
    Со среќа.

На peperutkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.429
    Допаѓања:
    5.389
    може би ке бидам ептен оффтопик но ме интересира едно нешто доколку ме прочита еленабиле или оние што сватиле да ми објаснат дали ти (се однесува на еленабиле) или она (за останатите ), ќе се мажи затоа што имала секс со дечкото или е може би трудна ??? ........

5. Lucky88

Lucky88 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    14
    Мислам дека секој за себе си знае подобро, а и никој не знае другиот во каква средина живее, дали можеби затоа што имала секс со дечкото е присилена да се мажи но можеби и останала трудна...сепак секој си знае за себе.
    А што се однесува на темата, јас ја изгубив невиноста две месеци пред да наполнам 22, значи пред неколку месеци...немаше болки, ама беше убаво, колку што може да биде убаво првиот пат...со дечко ми сме заедно скоро една година, и многу ми е убаво со него а и ич не се каам. Немам зошто кога претходниот дечко не знаеше ни како да ме опушти а камо ли да имав односи со него, а сегашниов е друга приказна, има разбирање, многу е грижлив, знае како да ме опушти...знае како да направи секој пат да сакам повеќе...со еден збор...секогаш е возбудливо, и многу често се има случено секој ден да имаме односи, понекогаш и два пати дневно :)

6. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
  7. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    За жал на неполни 15 ( но не по моја желба, туку на сила ), а инаку првиот (за мене) сексуален однос го имав на 17 години, со дечкото со кого одев претходно 2 години.

8. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    леле оти на сила?да не ти се десило нешто неубаво?јас својата невиност ја изгубив на 24 години оваа година

9. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    seks/siluvanje-t3243/30.html?hilit=%D1%81%D0%B8%D0%BB%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5#p255760
    Ми се случи,да, еве прочитај тука повеќе.

10. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    19,една недела пред да напонам 20.

11. MalataViki

MalataViki Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Ја изгубив невиноста на 15 ипол години (буквално 1 ипол месец пред на наполнам 16 ).
    Не се каам поради тоа...сеуште сум со истиот дечко и како што имам спомнато заедно сме веќе 5 години.
    Мислам дека таа возраст не е идеална за прво искуство,но сепак сум за тоа дека кога девојката ќе се почуствува доволно подготвена треба да го направи тој чекор со личноста која ја сака и и верува.
    Дури и да раскинам со дечко ми никогаш нема да се каам затоа што тоа го направив по своја воља и се чуствував и сеуште се чуствувам прекрасно :rofl: :rofl: :rofl:

12. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    На нешто повеќе од 17 и пол години, под многу чудни и смешни околности, буквално личеше како од американските тинејџ комедии. Нималку романтично. Ама сепак биднало, тоа е тоа, life goes on :D

13. IJAE

IJAE Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    485
    Допаѓања:
    807
    На 18,5, си ветив себеси дека ќе чекам до полнолетство и воопшто не се каам зошто го направив тоа беше по моја иницијатива со човекот што го сакам.

14. TheOne

TheOne Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    на 16.. знам дека е рано, али мислам дека никогаш нема да се каам.. прво, затоа шо беше со човек што го сакам.. а второ, затоа што знам дека најтешкиот дел е веќе минато :D

15. kukli4ka2

kukli4ka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    21
    Јас невиноста ја изгубив на 22 нити ме болеше, нити пак крв ми течеше, главно сум задоволна затоа што пред се го сменав статусот на девица. Би го направила тоа и порано, но не бев сигурна, нити пак имав со кој, нити пак ја чував за некој што ќе го сакам веќе тоа и не се цени нити пак некој ја чувал невиноста за мене, па јас за него да ја чувам.Со дечкото што бев не ми веруваше дека сум невина бидејќи не ми истекло ни капка крв, а јас пак преплашена :( :D Но сепак сум задоволна, да не е прерано нити пак предоцна :)

16. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Речиси 23... :$

На od-samrak-do-zori му/ѝ се допаѓа ова.
  17. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    На 19 години со мојот сегашен партнер со кој сум во врска скоро 5 години :) Прв се надевам и последен сексуален партнер и секако единствен :inlove:
    Бев зрела, подготвена, знаев дека тоа е вистинскиот момент. Несакав да се каам, несакав да излетам и да се разочарам затоа чекав вистински момент. Чекав да станам одговорна и зрела личност. По природа сум многу чувствителна, се плашев од болка, од разочарување и затоа немав план да го сторам тоа се додека се чувствувам несигурна во себе. Секако си имав поставено услов на самата себе тоа да не биде пред 18 години. И така во прва година на факултет, со момчето кое се запиша на факултетот до мојот само да биде покрај мене. Со момчето кое толку силно ме гушна кога ги пролеав првите солзички од возбуда по самиот чин на губењето невиност. Со момчето кое ме гледа како капка вода на дланка. Пресреќна сум што губењето невиност го паметам по прекрасни нешта (не вклучувајќи ја огромната болка која ја чувствував и препотувањето во 2 секунди поради истата)
    Ги одбрав вистинското време и вистинската личност :)

На Sani77 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    1 недела пред да наполнам 17 ;) и не се каам оти ми беше се некој што го сакав...и уште сум со него :)

19. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Пред 1 месец.Помалку очекувано,ама и не баш :D .Си бев подготвена физички и психички,на моиве 17,5 годинки.И после тоа станав НИМФОМАНКА :tmi: :D

На samovilka и femina90 им се допаѓа ова.
  20. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    На 20 години, со мојата прва љубов кој сеуште го сакам и сме заедно