Овде поставувате своја слика (некоја без никаков ефект),ви прави анализа на ликот и покажува на која славна личност најмногу наликувате и колку проценти. http://celebrity.myheritage.com/celebrity-morph Одете Create Morph.. Поставете слика..па Run fast recognation Ќе даде на кој личите најмногу..Ако не ви се свиѓа имате и други избори на стрелката Одберете личност и кликнете Next..Поставете точки каде ќе се оцртувате..И Save за крај На кој личите вие мили мои? Јас на Џесика Биел 80%,Мадона 74% и Анџелина Џоли 68%
Шо јако е . Јас не личам на Yawn изгледа, ни еден не ми се погоди од славните со кои што си има Yawn сличности Јас си личам најмногу на Аnna Paquin 83%, Naomi Watts 80% . Demmi Moure 80 % ( за ова знаев дека ако е поставена ќе ми се падне, ми имаат давано комплименти неколку пати дека сум личела на неа ) и на некои други ама мислам на нив дека сепак не си личам , па така што и не ги пишам
Fiona Apple 80%, Alessandra Ambrosio 78% и Daniela Pestova 78%. Па за првата не би дала 80% во устата не си личиме и во други црти некои така, за Амброзио исто устата не ми е баш таква ама послична ми е отколку првава а со третата па баш не, што знам јас би дала по 60% максимум, интересно во секој случај
Не можам да го отворам, кликам Create Morph ама ми бара да симнам некој тулбар што не ми треба Може некако да се скокне ова, или не правам нешто како треба?
На повеќе слики направив На едната слика ми излегува дека личам на Кate Winslet 80%, Ен Хетвеј 74% и некои др не мн познати. На другата слика Анџелина Џоли 80% и др се оваа Боа 72% што му излегла на анѓелче и Мајте Перони 63% На третата најмногу личам на некоја си Уето Аја , Скарлет Јохансон и Шаде.
АУ! Личам на: Reiko Aylesworth 74 %; Portia Deprossi 73 %; Naomi Campbell 72 %; Ciara 71 %; Natalie Portman 66 %; Audrey Hepburn 66 %;
Katie Holmes 96% Katherine Heigl 90% Claire Forlani 86% (и многу други ми викаат дека личам на оваа ) Alessandra Ambrosio 83% i Amanda Peet 83%
Еј, што збори ова чудово - сум му личела на Скарлет Јохансон (76%), а навистина заприметив дека и двете имаме изразени јаболчници. После, на друга слика (не можев, а да не пробам), покажа 78% Кејти Холмс - ма си личиме само во брадата и левата веѓа. Интересно е , .
Баш вчера го правев ова, интересно е. Иначе: -Angelina Jolie 97 % -Adriana Lima 83 % -Gwyneth Paltrow 83% -Neve Cambell, Mini Anden i Annie Lenox 80% -Katie Holmes, Jessica Biel, Petra Nemcova I Priscilla Presley 78%