https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag ... vs0y2ydUAc Cherlize Theron многумина ми имаа т кажано дека многу си личам на неа
јас пак си мислев ние да си кажиме во темава дане треба на кого личиме. иначе сеа кога видов, не можам никако да се снајдам тука за да видам на кого личам
ај некој нека сликат и нека покаже како се прават чекорите за да видиме на кого личиме , вака јас неможам да се снајдам..
MyHeritage мобилен app е достапен за iOS и Android, за сите Smartphones и таблети со камера. Можете исто така да ги искористат предностите на други моќни карактеристики на app, овозможувајќи ви на пример да се изгради вашето семејство дрво, споделување на фотографии со вашето семејство и направи истражување на вашите предци. инструкции: Инсталирате бесплатен app MyHeritage на Вашиот мобилен уред со користење на копчињата се наоѓа под, а потоа допрете MyCeleb. Земете еден момент во вашата преписка со познати личности, а потоа допрете "Сподели вашиот преписки", зачувајте ја во Вашата библиотека или во вашиот Camera Roll и по нив на Фејсбук користење на вашиот Фејсбук app.Еве ви ги чекорите ги копирав од таму