Eva Longoria 90% Lacey Chabert, Norkys Batista 83% Kana, Cindy Crawford, Natalie Imbruglia, Regine Velasquez, Yasmeen Ghauri 80% Кои се пола од девојкиве? И покрај високите проценти со Ева само во бојата на очите си личиме.
Christina Ricci 97% -тие се очите, устата, вегите... а на другата слика со Kristin Kreuk 83% -истиот облик на лицето, очите
Penelope Cruz 86% Naomi Watts 86% (некако не личам на оваа, само јаболчници и насмевка.) Natalie Imbruglia 86% Beyonce 86% Kate Hudson (Поима немам што ни е исто) 83% Monica Bellucci 83%
Katherine Heigl 86% - освен во формата на очите во друго не личиме Beyonce Knowles 80% - па не знам баш Woranuch Wongsawan 76%- ич не си личиме-.- Alicia Silverstone 76%- па добро малце може Brigitte Bardo 74%- така така и останатите се некои кинескињи со кои ич не си личам
Kristin Davis 83% - малку личиме, ама јас имам зелени очи Sarah Michelle Gellar 80% -хм, па не баш..... Claire Forlani 80% - па може да се каже, наликуваме малку Jenifer Love Hewitt 78% - онака, ептен малку Bebe Neuwirth 76% - врска немам која е оваа, ама според сликава ич не личиме Helena Christensen 76% - уф, дај Боже да личев на оваа , ама за жал не Christy Turlington 76% - кхм, на ова сум посебно горда (има сличности, не дека нема) Danni Minogue 75% - па има сличности..... Cate Blanchett 74% - може само формата на очите е слична Tracey Ullman 73% - ау не, никако.
Cameron Diaz 78% Drew Barrymore 75% Shania Twain 75% Marcia Cross 74% Yasmine Bleeth 73% Sandra Bullock 73% Kelly Brook 73% Clara Bow 73% Veronika Varekova 73% Priyanka Chopra 72% Најмногу ми се допаѓа што личам на Камерон Дијаз Ја обожавам
Mи испадна дека личам на Michelle Wiliams 75% Спојлер Kristine Hermosa 67% Спојлер A најсмешно е што на секоја слика ти покажува различни личности на кои личиш A мене на повекето ми ги покажа Cкарлет Jохансон и Kристина ричи,ама не ја споделив таа слика се разочарав
Ми испадна 83% Ashley Olsen страшно.. После Selma Blair, Ashley Tisdale, омг.. И уште 2-3 јапончиња..
-Calista Flockhart 86 % -Yasmeen Ghauri 86 % -Kate Winslet 86 % -Mira Sorvino 86 % -Norkys Batista 86 % -Kajol 86 % -Alicia Silverstone 86 % -Deelta Goodrame 83% -Celine Dion 80 % Аристократска убавина брееј
Audreu Tautou - 66% Спојлер Sophie Marceau - 61% Спојлер Rachel McAdams - 60% Спојлер и уште неколку други. Интересна работа е ова, стварно.
Mandy Moore 72% Највеќе од сликата од алманах. Што е ова бе, само машки другите? Незнам ич да се проценам дали личам.