WoW, Rachel McAdams. Не личам, ама многу ја сакам глумицава, интересно што баш таа ми излезе. После неа - Hayden Panettiere, Courteney Cox, Jodie Foster, Mischa Barton.. леле нема крај листава.
Rachel McAdams 90%, Angelina Jolie 90%, Amanda Seyfried 86%, Monica Bellucci 78% Спојлер нема врска поубава сум од нив
scarlet johanson 80 % . баш сум задоволна од резултатот ја обожавам, посакувам само да имав таква уста како нејзината
83% На Џесика Симпсон, и да приметив дека имаме исти очи баш и веѓите ни се исти, и носот ми е сличен на нејзиниот..
Глупости ми искочи 78 % на Анџелина а врска си немаме освен полната уста! тоа си препознава еден дел ако е сличен од лицето и одма тап..нема веза! у секој случај забавно..
Со неколку слики пробав,различни фризури и на сите Моника Белучи ми излезе...јас па не гледам некоја сличност
Jас ги добив Rachel Bilson 86% и Jessica Alba 86%, Natalie Portman 83% тие ми се топ 3 Тоа ти е baby face
Зошто бе никогаш не го читам воведот во темата... Мислев сами ќе си кажеме, според лична проценка. А според сајтов, најмногу сум личела на Fairuza Balk o.O (76%) На Мери Кејт (74%) Анџелина Џоли (72%) о.О