Па да си ме погодила да ти кажам...Браво досега од сите најблиску... Имам иста јакна,каиш...Мило ми е што воопшто си се потрудила да ме замислиш..Што воопшто те потсеќам на позната личност..Јас тебе не те замислувам никако,а камоли на селебрити..Ајт Вајлд...Како Мајли ми си на некои фотки На оваа....
Па јас искрено не знам од кога твоето обезбедување стана селебрити фаца, а башка кршиш правила во играва, ако ги реметиш сите теми, остај некоја бар да пишуваме...
Каква врска има моето обезбедување со ова??? Едноставно прва помисла на тебе и типов ми се појавува пред очи А, селебрити е типов, така да не сум оффтопик...Игра во комедии, филмови
Па има врска, од него слика си ставила. Али океј, можда имаш бујна фантазија, па така си ме замислила, ама другите ќе ти кажат дека нема допирна точка. Да не ја рушам играва, како прити. Вики
Воопшто немам врска со актерката, општо. А на сликава ненормално многуу си личиме. Само што јас имам прави шишки Ива.. На Џесика алба
Ееее анннни прв пат некој да не ме замисли на некоја што се вика ким и баш ми е мило за тоа Тамара ти ме потсеќаш на Кристијано Роналдо ама ете затоа што си женско ќе пробам вака нешто: Emma Watson