Dali nekoj moze da mi dade broj od doktorot, ne e za mene, sakaat da donesat zena od Srbija koja saka da se vidi so doktorot, pa da ne doaagaat za dzabe. Vi bralbogaram.
Работи од Пон до Петок во 08 или 09 час до 11 ипол , се наоѓа во Скопје во населба Тафталиџе улица Букурешка бр 05 Тел број 070772892 Можеш да го добиеш од 9ч до 11 ипол Снимки нема потреба и се чека ред (без закажување термин) Но работи само до 50 год
Zdravo. Jas bi se slozila so meri. Toj turan e premnogu drzok i bezobrazen. Nedozvoluva nishto da mu kazesh. Moe licno iskustvo pred 4 ili 5 god. Otidov kaj nego redica ima do nadvor. Kaj nego gi vika da vleguvaat po trojca. Jas imav golemi bolki vo kicmata. Legnav i pocna da me krcka. I na kraj me prashuva dali seushte me boli kicmata... mu rekov da. A toj mi vika .... zoshto lazesh..... skoro recisi me izbrka. ..... tolkavi bolki imav shto odkaj turan sledniot den otidov na akupunktura na zeshki igli..
Стварно Туран не работи веќе? Чув гласини усмртил 5 годишно детенце додека го крцкал.. кажете ми подитно добар киропрактичар друг, или тој Таир, број, адреса било шо И во Аеродром кај Мајчин дом ми кажаа имало некои добри. Забориав како се викаат. Имам скифоза, мора да ме опраи некој.
Не знам дали за скифоза се оди кај киропрантичар, немам искуство, ама јас за дискус хернија бев и толку ми ја влоши состојбата што мислам дека ни на лесна масажа веќе у живот нема да одам од трауми. Сега фала му на Бога подобра сум, ама 2 месеца у кревет бев. Добронамерно коментирам, само ако доктор ти одобри и тоа темелно советување со неколку стручњаци. Поздрав и брзо опоравување
Здраво девојки, би ве замолила доколку некоја има бројче од Др. Туран да ми го пише, и ако имала некоја од вас искуство некакво?
Se javuvam kaj Tair, ne kreva. Dali nekoj bil kaj nego vo skoro vreme? (Ne sakam da pomisluvam na najlosoto)