Ve molam za sovet.Pred edna nedela dobiv alergija od hanzaplas.Na mestoto mi se pojavi golem plik 1.5cm. Dali nekoj moze da mi kaze kakva krema da koristam? Fala
Jas sum alergichna na domashna prashina, na morski plodovi. Bi im preporacala na site shto imaat problemi so alergii da pijat caj od kopriva i zen shen zatoa shto tie caevi go podigaat imunitetot i pomagaat vo tie dosadni alergii.Najbitno za alergiite e dobar imunitet i se nadevam deka ke vi pomogne ova
Jас сум алергична на полен исто кога има промена на времето и тогаш кивам па користам спреј за нос и добро ми е, се користи на сабајле пред да излезам и трае цел ден.
Тоа на што сум алергична одамна го знам, ја применувам терапијата по потреба и полесно се поднесува. Алергијата на граѓани е нова дијагноза за која сама морам да одредувам доза на автотерапија за да не премине во вирус
Алергична сум на гнасни луѓе, што глумат другарки и добрило, па од кога ќе направиш добро за нив те газат. И алергична сум кога се дигаат правејќи се најпаметни и правејќи си филмови, а тие самите се брукаат. А од препарати и производи не сум алергична на ништо.
I jas sum na domashna prashina alergichna. I veke dve godini nemam problemi otkako pocnav da pijam caj od kopriva i sekogash da si piesh vitamini za da ti bide dobar imunitetot i da moze da se bori so taa dosadna alergija.Se nadevam deka ke ti pomogne ovoj sovet
Дали некој до сега правел алерготест во Авицена? гледам имаат 50% попуст на 9 мај сабота, на сите алерготестови... и каков алерготест правел пошо гледам има повеќе тестови, не сум правела до сега, па не знам...
незнам дали ова е алергија, но секогаш кога ќе излезам надвор и свети сонце , го вдишувам и кивам од сончева светлина
Не знам на што сум алергицна пошто не може да се испита.А не може да се испита бидејки јас сум еве 6 месеци постојано со летизен и спрејцинја за дишенје.Треба да не примам ништо барем 7 дена па да ме испитаат ама јас неможам ниту еден ден,па затоа барам ваше мисленје или предлог.