хахахахахаха е ме изнасмеа за пердето Он топик, јас сум алергична на малограѓанштина и прости луѓе. Едноставно, прости луѓе неможам да поднесам.
Jas sum na polen, prasina, cokolado, kikiriki, jagodi, med.... I sigurno ima uste nesto sto ne sum otkrila seuste
Јас сум алергична на некоја тревка и некое дрво ама никако не можам да откријам кои се. Морам под итно да направам алерго тест, зашто страшна сум во пролет и есен
здраво може ли да ми кажес како се вика кремата бидејки и јас го имам истиот проблем со рацете..поздрав
na sto sum alergicna eee vaka cokolada,salama,mesano sirenje,polen,jajca a komarec koga me ape uf za greota sum imam pluski ogromni mi stojat 2 nedeli i na kraj modrici mi stanuvaat
Само очите ми се алергчни на книги (смешно ама вистинито )поточно скрипти,сонце и поленов прав,инаку на ништо
.......на риба и сите видови морски плодови... да ви кажам право сите ве изначитав ,ама ваква алергија како мојата никаде не сретнав.... што човек сум јас... инаку кога јадам риба(веке добри 10 години не јадам)имам мачнини во стомакот ,повракам ,страшни болки и 2-3 пати на инфузија и на инекции само за една вечер.....затоа риба?....не не не