Алергична сум на прашина и на лабело или кармин. Порано имав алергиски реакции кога ќе ставев обетки, ама еве сега немам проблеми
Алергична сум на сребрени обетки,штом ќе ги ставам ушите ми отекуваат , крварат, што не е случај со злато и обична бижутерија.
На лажговци, сељаци (од оние што ги зборевме во една тема), на лицемерие, на некултура. А медицински докажано, алергична сум на полен и со тоа и на јаболка, моркови и кикиритки.
На простачки пицајзли,кои и да се наредат дипломи од глава до пети,пак ќе си останат ПРОСТИ! На полен,а од јадења колку што знам на ништо
На што не више. На полен, прашина, пеницилин, млеко, некоја состојка на лековите(што не е на пеницилинска база) бекутан(иако е за бебиња), детергенти...ехее има многу.
На полен..подосадно нешто од оваа алергија нема..златна пролет..ти надуен ко балон и со паломите во раце..оди беее
Мм..знам дека ке звучи смешно али тоа е.. Имам алергија на ладно!!(((( Во зима цело време на летизен сум..тоа е..и во лето ако мн долго сум во базен,море или езеро.....