Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Неверство – да се прости или не?

Дискусија во 'Врски' започната од Karma, 24 јануари 2010.

?

Би простиле ли неверство?

1. Да

486 глас(а)
    19,4%
  2. Не

2.016 глас(а)
    80,6%
  1. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    zdravo!vaka decko mi me ima iznevereno so mazena zena da mu prostam ili ne(iako za toa mi kaza deka se kae) pomossssss :sweat:

2. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.760
    Допаѓања:
    23.972
    Ако сакаш пак да се случи истото, повели прости му.. :?:

3. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    oki ke te poslusam fala za sovetot

4. senza.parole

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.760
    Допаѓања:
    23.972
    Сега знам дека можеби сурово звучам, ама така е, според мене кој изневерил еднаш ќе изневери и друг пат... :|

5. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    со него си имала се'? интима и многу среќа, колку пати се случило, имало ли емоции, таа била само за секс или?

6. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    so nego sum 2 ipol godini vo vrska i sum imala se ...toj me izneveril samo ednas i so nea imal seks,a sto e najzalno toa go doznav preku skajp

7. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    site mi go imaa kazano ova ipak fala sto mi pomogna

8. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    разговарајте, пробај да осетиш дали воопшто се кае што го направил тоа, дали уште се во контак, зошто и таа може да има удел во тоа и сличо, пред се самата запрашај се дали би можела да останеш со него после се и да поминеш преку тоа, ако можеш да бидеш со него без да му префрлаш слободно прости му, тука ќе слушнеш најразлични мислења, секој со своето а одгоорот ќе го најдеш во себе, со среќа!!!

9. senza.parole

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.760
    Допаѓања:
    23.972
    Нај, најискрено Мајаа многу ми е жал за тебе, ама ете гледам имаш само 18год. животот е пред тебе,не се секирај воопшто, батали тие таквите како него, сега знам две години не е мал период ама тоа е... :?:

10. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    fala irence za soetot ke se razmislam i ke se obidam da napravam onaka kako ke mi e najdobro,a i zenickata me molese da ne kazuvam na maz i za da ne i se rasipal brakot. :?:

11. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    me maci toa sto go sakam i ne mozam da go zaboravam :( :( :( :( :(

12. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    само ќе се насмевнам за таа, немам коментар, неа веќе бракот и е завршен, а тебе врската би ти била прекрасна ако најдете начин.

13. senza.parole

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.760
    Допаѓања:
    23.972
    Добро Мајааа, ме интересира само како се понашаше тој спрема тебе, откако нели ти дозна за тоа, те молеше, плачеше или му беше сеедно, што вели сега ме интересира, како се однесува со тебе ?

14. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    nemozam da ja svatam kako mozela toa da go napravi ali ete bilo i nisto nemoze nazad da vratam :( :( :( :(

15. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    не можеш да вратиш назад ама можеш да почнеш од ново и да направиш нов крај, ти каков што сакаш, со него или без, млада си, се кладам дека за месец два пак ќе се осеќаш убаво-доколку одлушиш да го заборавиш. секој поминувал низ такви моменти и ќе биде подобро верувај :D

16. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    epa vaka jas toa go doznav preku negoviot skajp toj neznaese deka mu ja zanm lozzinkata tie tamu se imat dogooreno sto kako kaj da se najdat itn...koga procitav nemozev da se vozdrzam tolku bev besna i nemozev se dokraj da docitam mu se javiv i mu kazav deka se znam kaj e bil i so kogo,toj pocna da me tesi da ne napravam nesto glupost se dodeka nedojde do kaj mene i mi kaze da izlezam nadvor.jas mu kazav deka ke iskocam da vidam sto ke me izlaze,no voopsto ne me izlaza nesto se kaza kako e bilo pocna da place me molese i kaza deka se kae za seto toa napraveno....i sega ostanuva na mene da resam dali da ostanam so nego ili da go napustam :(

17. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    epa vaka jas toa go doznav preku negoviot skajp toj neznaese deka mu ja zanm lozzinkata tie tamu se imat dogooreno sto kako kaj da se najdat itn...koga procitav nemozev da se vozdrzam tolku bev besna i nemozev se dokraj da docitam mu se javiv i mu kazav deka se znam kaj e bil i so kogo,toj pocna da me tesi da ne napravam nesto glupost se dodeka nedojde do kaj mene i mi kaze da izlezam nadvor.jas mu kazav deka ke iskocam da vidam sto ke me izlaze,no voopsto ne me izlaza nesto se kaza kako e bilo pocna da place me molese i kaza deka se kae za seto toa napraveno....i sega ostanuva na mene da resam dali da ostanam so nego ili da go napustam :(

18. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    falaa mnnn :* :* :* ke razmislam i ke vidam dali da ostanam so nego ili ne.

19. senza.parole

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.760
    Допаѓања:
    23.972
    А случајно да не си ја знаела лозинката, ќе си продолжеше тој со неговите авантури, и ти случајно за тоа ќе дознаеш откако веќе ќе бидете во брак, верувај ми ова е полошата варијанта, тргни се од него барем сега засега ако веќе сфати дека ти си вистинската за него, верувај ми ќе те бара..

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    aha pa mozebi si vo pravo go prasav jas toa dali bi mi kazal dokolku ne sum samata otkrila mi kaza odma ne no vo najskoro vreme da :?: