си изневерил,а тоа е најлошо .иако не е оправдување и околностите те одвеле на тоа неверство.стави се на нејзино место да видиш дали е убаво чувството
Најубаво признај, знаеш дека ке ти раскине и дека ке те мрази, ама па сеа исходот е тој, мора да се носиш со последиците. Признај подобро.
Барам совет дали да признаам на девојка ми, ме гризе совест да, раскинав со втората ама со девојка ми кога сум ми е грдо.Не знае мисли дека ни е перфектна врската. Навечер ми е тешко мислам дека ќе дознае од некаде, мислам дека ќе и каже таа, другите, дека случајно ќе начека некоја од сликите,разговорите, тоа ме мачи
А ако ти е грдо па зашо си уште во врска?????!??!? Во првиот пост ко да пиша дека нејкеш да раскинете па даваш впечаток дека океј врска имате. Јао тешко вас.
Океј ама пак ќе те прашам. Не ти беше грдо додека се гледаше со двете? Ти стана грдо откако раскина со другата. Машала пола година требало да помине за да сфатиш дека правиш лошо.
Заведен бил бе, заведен. Дајте бе измислете подобри изговори, ми вреѓате интелигенцијата дека баш на тоа ќе паднам. Грдо му било, а не можел да си го чува во гаќи па ќе скока по туѓа п*чка прва прилика. Па и паралелни врски, уау, казанова. Е од вакви ко овој не ми се влегува во врска.
Прочитав дека тоа го бараш, само некако не ми е јасно, не знаеш сам што треба да направиш, а кога си одел со две си знаел. Признај му на девојчето нека не си прави филмови кои не постојат. Не го лажи повеќе, ако имаш барем малку човечност. И ако е паметна, ќе те прати таму кај шо заслужуваш.
Ако имаш карактер раскини и поарно не ја лажи и оди со која стасаш, вака девојкати ја ставаш како резерва
Од ко клецна ти стана лошо? Ти не се каеш вистински, си го направи меракот, нека ти биди сеа! (за вакви ко тебе ич не ми е гајле, ко нема да те дознаат и да те нашибаат двете)
епа исчисти си ја совеста,и признај и.има полошо од ова а тоа е да криеш уште и да си седиш со неа .не биди подлец и заради себе и заради неа
Поарно раскини и додека не е дознала ако дознае тешко тебе не си видел повредена жена шо може да ти напрае, од искуство зборам
Чек како така да не дознае ? Треба да и кажи и да се соочи ако има толку храброст како шо имал за друго. Треба да се соочи ако е маж, а не да бега.
После тоа што ми пиша во лп, дефинитивно си за да остариш сам. Прво, си ја лажел дека одиш во село, а уствари си бил на одмор, со другари и непријателката на твојата девојка, која уствари ти е мила, по пат и спиеш во скут , се сместувате заедно во соба двајцата, зашто она се плашела да биде сама и било поевтино Шлаг на торта, си терал и со двете. Те молам кажи и, те молам.
Па поарно да и раскине да не ја лаже повеке тај што еднаш изневерил тоа нон стоп ке го прае што треба да му ракоплеска, мене така некој да ме изненаде и јас истото ке му го вратам
е тоа де, да не дознаам дека е на одмор слики немаше ли сигурно исунчан бил хахахха што и рекол копал во селото
Најбратски и директен совет. Ако си имал муда да ја вараш и да ја лажеш ко говедо некое.Биди бар малце мушко и кажи ѝ.Доволно си ја заебал досеа, не ѝ треба говедо ко тебе. Си отишол на одмор со некоја што ја мрзи па уште и си идел со нејзе.. Ја да сум на нејзино место ќе ве задавам и тебе и нејзе. А она мислиш не се лапала со тебе намерно а? Ја мрзи женска ти, искористила прилика одмор без нејзе и оп. Вие мушките сте паметни (не сите де) дур не дојде момент девојче да ви се приближи на радиус од 1м.Е тогаш со нешто друго мислите.
Шпанска серија. Телевиса пресента. Како и двете биле непријателки а девојката со која ја изневерил неговата девојка не знаела дека и е дечко ? The question is now. Почекајте малку, да си направам пуканки.