Цц и ја сум у врска на далечина и денес 2 вакви поста прочитав за лажење и варање шо ме испаничивте. Епа да и кажеш. Јас да праи нешо такво дечко ми, доколку ете сама не забележам, би сакала да ме известат, поготово зашо е у друг град. Би ми напраиле услуга. Подобро да знам отколку некој будала да ме прави. Ужас...
Да, ако и кажиш. Че испадниш ти никаквата на крајот, верувај ме. Имав пријателка на бивша девојка, така за дечкото се случи и на крајо рече, таа курвата го смафтала итн...
Да не и' кажуваш. Ни нејзе ја знаеш, ни него. Можно е таа да не ти поверува, а можно е и тој да ти се одмазди. Тешко ти е оти ти е страв да не дознае. Нема да ти е ич тешко, ако си сигурен дека ова за секогаш ќе биде тајна. Најубаво е да и' кажеш се' и да раскинете. Ова не е љубов.
Би ти рекла да и кажеш ама што ќе постигнеш ако она не се замара или ти после да си расипувач на врски.како што кажа@WildMk,најдобро не прави ништо.и јас еднаш добронамерно се вмешав и испаднав крива и плус загазив од друга страна но тоа е друга приказна.а за темата,јас би сакала да знам макар и скриншот да ми пратат,да знам што е вистина.Ама верувај ,многу девојки мижат и оправдуват машко а такви машки не се ништо посебни за почит ,не заслужуват никоја до себе.
@CandyfLoSs И јас мислам дека не вреди да се мешаш и да си правиш проблеми. Особено не кога и ти си директно вмешана. Јас избегнувам да кажувам и на оние кои ги познавам, освен ако се работи за добра другарка која ќе биде реална, бидејќи на крај ти ќе испаднеш крива за нивното раскинување.
Мој совет ти е да не се мешаш. Сепак тоа е нивна врска и како сакаат ќе си тераат. Што ако а е многу веројатно таа не ти поверува. Ќе испадне дека ти сакаш да им расипеш. Бидејќи сега јас тебе да ти пишам дечко ти искачаше со мене. Ти ќе ми веруваш? Секако не. И сега јас ќе ти пратам и слики од чет и слики што сме се сликале. И после ќе биде твое што ќе правиш. Ама сето тоа е некако премногу. Јас не би одела до таму и би ги оставила работите да одат по свој тек.
Женски дали после секс со друг изгубите емоции и чуства спрема партнерот, јас имам двапати изневерено кога сум била во врска и се заљубам во нив а партнерите ги одма заборавам
Basically, кога изневерува (ѝ се има случено двапати досега), веднаш по односот со ебачот губи чувства за дечко ѝ. Тажничко.
Вика дека е строго против неверство и има љубов и силни емоции кон партнерот кој никогаш не го изневерила.
Уште ја памтам причата што ја кажуваше за тоа како му чепкала на некој тип по телефон додека се туширал тој. Дева Марија што никогаш не изневерила, се плаши да биде изневерена.
Со самото тоа што воопшто си помислила да изневериш , си докажуваш на себе дека немаш чувства кон дечко ти . Кога веќе еднаш си имала секс со друг , продолжи со другиот , остави го дечкото да продолжи со некоја друга девојка , што ќе го цени толку да не се ебе со други додека е во врска со него . Извини ако грубо звучам , ама сум осетила на своја кожа неверство , и строго сум против тоа , макар и 20 деца да имам со некој , ако ме изневери , око нема да ми види веќе .
А на шо сакаш да личи? На млада девојка што сака да се забавува.. не на калуѓерка.. Секој си живее како сака..членката праша за емоциите а не за морален суд
Ако си ја имаш мувата на капата, задржи си ја, не туку изигравај овде нешто, па уште кападаија се прај. -_-