@Drogadiler0000 Како жена што простувала неверства можам да ти кажам само едно. Сама донеси одлука. Ама потоа биди храбра, ако одлучиш да простиш од било која причина биди цврста дека простуваш еднаш, а не секое следно да го простуваш. Неверства во врски болат, раскинувања исто болат, одбери си кое помалку би те болело. Јас неверства сум простила во врска кога сум била, ама не било исто во брак или на поинаква возраст. Јас простував на мои 17-18 годинки. Имам другарка која простува неверства сега на 25-6 години. Тоа не е во ред. Причината е банална, долгогодишна врска била. Прв дечко ѝ бил. Дома што ќе кажеле, луѓето што ќе кажеле ако раскине. Познавам и луѓе во брак во кои жените простуваат или замижуваат на неверства од исти причини (деца, заеднички куќи и автомобили, комшии, познаници, кој што ќе речел). Искрено кој што сака нека рече, подобро нека оговараат за раскинување/развод отколку сите да се смеат на жената и да ја жалат што и како трпи.
Затоа во новиот албум пее: Must be the cash 'cause it ain't your face It must be the cash 'cause it ain't your face Спојлер: . Се зезам.
Даали ке простите во ваква ситуација.. Дознавате дека дечкото ве изневерил со некоја познаничка, таа вели дека не и кажал дека има девојка, дечото да нема слики со вас на социјални мрежи?А тој негира дека има секс вика дека само седеле? Дали би му простиле
Нормално дека не. За мене не е важно дали имал секс или не. Важна ми е намерата. Штом излегол со некоја, тој можеби сакал да има секс, но можеби бил спречен од нешто друго. Значи не. Не можам да оправдам некој кој е во врска да излегува со други, доколку така не се договорени двата партнери.
Nemozes da prostis,mozes samo da se pomiris so taa situacija,ama dlaboko vo tebe si ostanuvaa taa rana, toj gnev toj nemir na kogo postojano se lutis....i voopsto ne e lesen zivotot posle izneveruvanje....
Јас лично не би простила. Не е до сексот или до излегувањето или дали со познаничка или не. Работата е во тоа што доволно ве понижил и вооопшто помислил да направи такво нешто.
Bi prostila,ako se kae navistina i ako napravi se da zaboravam,ne sakam da mrazam nekogo zatoa sto mene ke mi bide potesko,a sigurno bi mu go zagorcila zivotot ahahahaha sekoj den so istata prikazna,se zezam ama ke go potsetam deka nema da zaboravam,a drugoto e na nego,da napravi pak da mu veruvam,a se razbira sakam da znam zosto ??sto ni falelo??mozebi mu sum se zdosadila ili sakal nesto novo,sepak podobro e da se razgovara,imam siroki mislenja
Има луѓе кои имаат таков карактер. Ти може совршена да си, тој пак да изневерува. И за секој проблем, се разговара, не се изневерува! Големо не. Не простувам неверство.
Сама се контраш. Прво викаш ,,ако направи сѐ за да заборавам”, после викаш ,,ќе го потсетам дека не сум заборавила”.После викаш дека секој заслужува 2ра шанса Може и тролаш?
Не би поминал преку неверство, тоа ми е крајна линија што не би ја опростил. Ниедна девојка не сум ја изневерил, мразам луѓе што изневеруваат.
НЕ. Ниту во врска ниту во брак. Одлука која сум ја донела априори, без разлика на врската/бракот или ситуацијата. Не постои оправдување. Не постои објаснување.
Не е за џабе речено Човек кој еднаш направил, повторно ќе направи.. И јас така будалче, си го фатив како ме изневерува и си дадов втора шанса, ама будалче, и по некој период што е уште потрагично пред мои очи на 10 метри од мене ме извара и проба да ме направи будала.. Не се ни потрудив да размислам, толку беше, блок на секоја социјална и го отерав кај што не треба.. После татко му ме бараше, ама и нему на тел си му поприкажав два три солидни зборчиња (пошто претходно ме имаше навредено) го прашав да не треба уште нешто и му спуштив поштено.. Акп сум јас фер биди и ти, а не да ме сереш на секое мисламм... Дај ти се молам.. Па и последен да си не ме боли..
Te razbiram,vo pravo si,me izneverile,sum prostila ,onaka samo mislenje napisav zatoa sto prostiv,i pak ke prostam ama ne e isto posle,cel zivot mislam zosto,zosto......