Мислиш дека партерот немал некоја кратка авантура ? Кога веќе не сте тоа што сте биле ? Си го направила тоа зошто не ти значи и си се опуштила..
Пошо сите даваат тврди потврдни одговори на ова, јас навистина би сакал да те прашам: Зашо воопшто мислиш дека било кој НЕ би го рачунал тоа за неверство?
Гах. Интуицијата страшно ми вика дека нишо посебно им се нема десено у врската, туку го изневерила само затоашо женската природа превзело стварите у свои раце и се разлапала со другиов.
Да си здрава и жива. Ама барем напрај им услуга на луѓето со кои искачаш на романтична база, и кажи им од старт. Испоштуј народот
Па, како е неверство? Веќе прекинале да се однесуваат како дечко и девојка, договорено од двете страни.
Ау сине! Глеј океј е ако немаш познавање од темата, ама те молам у тој случај не се однесуј ко да имаш, пошо е екстремно иритативно. Прв пат у животот после толку лекции и книги открив на femina.mk дека психологијата меѓу половите и возрастите била иста! Да не навлагаме предлабоко у биолошките разлики меѓу мажите и жените, ќе ти го земам за пример само присуството или отсуството на тестостеронот. Дали знаеш колку ГОЛЕМА разлика прави у однесувањето, менталното здравје и све друго у едно живо битие (немора ни да е човек)? И пред да рипнеш со нешо у фазон на „behaviour нема веза со психологија“
Ама човековата природа го опфаќа секој вид на однесување и процес во истата. Не е различен за мажите и за жените. Сите врвиме низ исто и не има во сите можни комбинации и варијации на карактерни црти
Сум простил, ама откако почнав и јас да се гледам со друга. И како по обичај знаев дека ке го направи истото пак ама веке најдов подобро девојче. Такада once a cheater always a cheater.
Сум простила и никад више.. Како велат, кучето кога ќе се научи во кланица, таму е... Па ти колку сакаш труди се џабе е...