Па милион мажи биле задоволени дома од жените па пак си изневерувале.Да им било толку лошо во бракот не би седеле одма би се развеле.
Жената може да е совршена и пак да биде изневерена. Значи не е до тоа дека тој бил запоставен. Ако е запоставен, треба да каже и да разговара со партнерката, а не да изневерува.
Зашто тие што изневеруваат се научени да менуваат.Некој побрзо му скиснува од една на некого не. Не е тоа до партнерката/партнерот или слично... Да се разбереме во ниедна подолга врска неможе да биде се како што било авантуристички како на почетокот... Има и подеми и падови... Ако се деси изневерување значи дека воопшто не цени што има до себе... Те понижил едноставно, одкако ке дознаеш, да се извади за се тебе ќе те окриви... Ќе простиш.. Ќе се трудиш максимум да даваш се од себе... И тој/таа после пак истото ќе го направи... Значи ако некој се дрзнал да те понижи, зашто ти би се допонижила простувајки... Ако некој сака една врска да успее, во моменти на падови се разговара за тоа, што да се промени вака така.. А не се решава со изневерување... Тоа е најлесно... Зборам за посериозни врски...
Можеше нешто покреативно. ОК е дека сакаш сарказам ама малку треба да работиш на иновативноста. Имам мануели за тролање на интернет од таму почни.
Исправниот став кон животот и верноста одат заедно, значи според тебе ако ги поседува овие работи нема гајле и да мава превари... Интересно.
Знаеш што е филмот. Некој сретнува коментар што не му се свиѓа и решава да биде креативен и да се покаже како паметен зошто тоа го пали па трола. Од дамна е измислено тоа верувај ништо ново интелгиенто и креативно не си нашол. Само филмај се дека си таков...сега стани и погледни окулу тебе кај си како изледаш и што правиш.
Оти си наапана уште од сабајле? Како да мојот коментар беше шлаг на тортата. Изгледам како Харви Спектар Инаку ступиден ти е коментарот што би рекол Кили. Ако бил начитан и прошетан, ќе му простам #фејспалм Прави како сакаш, твој живот, твои правила, одговорноста и последиците за твоите избори си се само твои. И бтв ништо лично, разликата е во тоа што јас сум станал на десна, а ти на лева нога, ќе ти мине. И имај убав ден, животот е убав, не се секирај многу.
Си кажувам што мислам. Мислењето немора да ми е популарно. Ни ти немора да се сложуваш. Твое право. Мое си е и се водам по тоа и ме прави среќна . А среќата е се.
Среќата е минимална, а болката трајна. Па сега ти види си. Или да бидам попрецизна: Со друга ќе иде и после до тебе ќе легне па ти за на век простувај му и биди хепи.