@Nade_SR Ne mi odgovori na prashanjeto: I tebe nema da ti se istroshi ako legnesh so drug mazh. Mazh ti bi preminal preku toa ako legnesh so drug?
Не се мачи. Прочитај и ги мислењата и ќе ти стани јасно. *Инаку најмногу ја пали висок и зафатен (шо има врска, не му се троши нели)
Наде по името осеќам дека си пристара, ама кое понижавање нема дубље, изгледа му ги переш гаките смрдливи после доаѓање од швалерката.
posle 30 godini brak ..... kako da ti objasnam jas da sum na nejzino mesto ke ja vi mene mazot ne me izneveril. a i maz mi dali ke premine ili ne toa e negov problem. ti kolku godini imas me interesira
Што е важно колку години има членката? Важно правилно размислува. Сигурна сум дека мажот ти те почитува колку што се почитуваш и ти самата. Ти си од оние жени што мислат дека жената е тука да му служи на мажот и мажот мора да биде задоволен. Ако изневери тој, не е проблем. Ако изневери таа, курва е.
nogo e vazno kolku godini si zatoa sto posle 30 godini veka brakot stanuva edno golemo drugarstvo. posle tolku godini ne postoi toa ti sto go pisuvas
Не. Во брак од 30 години, постои љубов и почит. И ако мажот не размислува какви последици може да има од еден секс со друга, тогаш не гледам причини за останување во брак со тој човек. До толку не се цениш? Биди сигурна дека ако ти го изневериш, тој ќе бара развод, веднаш!
Imam godini sosem dovolno za da znam deka posle neverstvo ne se prolozhuva so brakot. Toa sho go pishuvash se apsurdni gluposti. Kako da ostanesh vo brak posle neverstvo?!?! Znachi deka na soprugot nishto ne mu e sveto, ni brak ni deca, nishto. I toj brak od 30 godini sho go spomnuvash, soprugot sho izneveril gi frlil tie 30godini za eden seks. Ti li treba da mislish na brakot od 30godini na koj vekje izneverivachot se posral?!
E ne kukja ke si rastura samo zatoa sho soprugot legnal so druga. Ne ke mu se istroshi pa da si rasturi semejstvo ona.
Како велат, клуч што отвора многу брави, е добар клуч, а брава којашто ја отвораат многу клучеви, не е добра брава. Хе хе Наде изгледа по ова се води.