Мене не ми смета била со други плус минус еден не прави разлика. Само да нема планови со тој. Само секс е ок. Нема да се налутам нема потреба од "простување".
Ако е само за секс, нормално дека нема да прави планови. Одвратно би било. Ако прави планови со друг, значи на Вашата врска и е суден крајот. Нема смисла да се продолжува кога таа веќе е затрескана во тој што си го планираат одморот или други евенти и општо животот. За да планираш нешто со некого значи го сакаш и му веруваш.
Здраво со дечкоми одиме 6години, од буквално 17 години, преубава врска имавме но ете и двајцста сме неиживеани и се изневеривме, не е од несакање или слично јас прва го направив тоа ама тој не дозна, а јас за него дознав и сега незнам што да правам несакам да го изгубам ништо не сум ни чуствувала за друг се било од монотонија направено, разбрав дека подолго време се гледал со неа но му кажав и тој ми негира иако знам се, сепак негира. Несакам да го изгубам, ми вели ако си спремна заедно ќе поминеме и ќе се вратиме како што бевме. мислење
Единствена фер солуција, е да му кажеш за твоето неверство, да му кажеш дека го сакаш и сакаш да се бориш за врската, и да пробате ако е и тој согласен. Ако глумиш жртва, и “работите” на врската, ќе дознае еден ден од друга страна, и толку ќе биде..
Да седнете да разговарате и да му кажеш сѐ ова што си пишала тука... Сега сте 1-1 така да ако се сакате ќе си опростите но сомнежот ќе остане засекогаш јбг... А за монотонијата барајте нешто ново, отворена врска или нешто слично.... Но долга врска, поготово таква "од деца заедно" често пати не опстојува, или пак опстојува но љубовта се губи... (ова е мое мислење)
мене овај дел со отворена врска нема да ми биде никогаш јасен мислам.. то значи легално да се ебнуват на страна? легално неверство како и легална кражба не постои