Џабе ,ако не му верувам на некој,да ме гледаа во очи и да ме лаже.Или сум го фатила во лага ме изневерувал, ме лажел ,е после тоа ич не му верувам и да ми рече ден е надвор ќе излезам да проверам да не е ноќ,да не ме лаже пак.
Не би простила,ако еднаш изневери пак ќе изневери.Само можам да му посакам се најубаво и да си продолжам со животот без него,не вреди за такви да се тагува. Кармата е кучка.
Физичко? Да, ич не ми е гајле ако се ебавала со некој/некоја/некои, дури и интересно може да ми биде, упс. Емоционално? Не.
Не бе, само ех шо, не ми мења многу, ќе му ги скратам јајцата посекако. Шала на страна, зависно колку кој сакаш и како. Не знам мене сексот како таков, многу нема да ми смени, ама обично жени прво вараат емоционално па физички така што, ептен малце ситуации се вакви кај што сексот е примарен.
Госпожа, абе те цитирав некаде? Ако не ти се допаѓа, одмини си го, што ќе влегуваме во дебата сега? Мене не ми смета да се ебава со други, тебе ако ти смета тоа си е твое. Валидно, за кого како, има некои што можат да си го одвојат.
Nema sansi..ako te izneveri ednas toa ke mu premine vo navika.I uste pa koga ne priznava i te pravi so sila budala..i toa dopolnitelno me vadi od takt. Kolku i da go sakam se vrtam i si odam.
Искрено не знам. Имам еднаш простено на бившиот дечко, логички дека не требаше ама тогаш мала бев и “заљубена“. Ама еве и сега. Си го сакам најмногу сегашниов. Знам дека не би ме повредил на таков начин, ама па се бива. Разумот ќе ми каже не, срцето да. Не знам.