Ова со трудници да изневеруваат , не верувам нешто во ова од кај го имате извадено ова баш ме интересира
Ама морате вака да дојдете демек да го одбраните вашиот пол Морате и крај Кој кажува оти само мажите вараат? Абе луѓето одвратни се, независно од тоа кој пол се, ти ми ги браниш мажите..
Е така мажи, да си знаете дека дома гледате туѓи деца, оти нас жените ни преработуваат хормоните додека сме во брак и не тера ѓаволот да се цепаме и затруднуваме со туѓи мажи Мераци....
Ама не ми покажувај мене, јас си знам, туку одете сите дома да правите днк на децата.... не сме и ние далеку од Америка
мала грешка, ништо страшно, нема чувства туку само нагон. не заслужуваат прошка?! вака некако испаѓа математиката, да
Тоа што го пиша за сексот и бременоста, од мое лично искуство се согласувам така е. Ама се согласувам и со членките затоа што многу мажи знам што ги изневериле жените дур биле бремени и откако се породиле затоа што не им “давале”. Жално е тоа што се почеста е оваа појава… И да и јас секоја врска и брак што ја знам, барем едниот има изневерено и се однесуваат како тоа да е нормално. За мене не е. Ете јас сум разведена од хх други причини ама не би се ставила во ситуација да изневерам ниту пак би трпела некој да ме изневерува. Во таква врска/брак нема ниту почит, ниту љубов. Нема повеќе вистински вредности, реткост е брак од љубов и почит, луѓето се цело време незадоволни, бараат повеќе, а не знаат што бараат и не знаат да си го ценат тоа што го имаат. Епа нека сум јас сама, разведена отколку да останам во брак од грешни причини, барем чист ми е образот…
Ние никогаш не престануваме да бидеме луѓе пред се. Грешиме и ќе грешиме. Поентата е да го вклучиш разумот над животинското во себе. Затоа и си човек, а не едноклеточна амеба. Кога станува збор за изневерување, се додека не е ствар на договор, не е никако опростливо. Жената што е бремена не чувствува поразлично од жена што не е. А ако пробуваш да рационализираш изневерување и ти е сфатливо, не ти посакувам, но пробај доживеј на своја кожа и кажи после колку тоа за тебе е нормално. Од човек што го сакаш, правиш се за него, му се доверуваш.