сега останува дилемата, дали сингл дечките/девојки да бараме други сингл или да бараме од овие женети/мажени што се цепаат на страна?!
Изневерување на бремена жена е страшно, а ако не е бремена демек не е страшно? Секое изневерување е страшно и никој не треба да прости без разлика дали мажот или жената изневериле.
Пукаат хормони и со лесно простуваат? Вие немате видено хормони, затоа така зборите. Јас за криво погледнување во таа фаза ќе се разведев, не за поише.
Него овие што викаат "ако изневерам, сакам да ми прости дечко ми/маж ми" (или девојка ми, уатевр) да ме пљукнете ако имаат муда истото да им го кажат на партнерите
Ако бев во позиција каде што сум изневерила дечко секако дека би била искрена за тоа.Ќе се соочам со проблемите и тоа е тоа. Некои односи не се совршени, како и луѓето. Ако двајцата се спремни да имаат вистински разговор и да разберат зошто тоа се случило тоа не мора да значи крај. Ако верувам дека врската ми значи секако дека ќе му кажам и ќе се обидам да ја поправам врската или да ја задржам. Ако воопшто не ми е грижа за врската не би се осудила ни да му кажам крај краева(Ова го кажувам како опција,секако дека би се потрудила да ја поправам врската)
Аа не не. Туку сега да идеш да му речеш "ако некогаш те изневерам, сакам да ми простиш". И општо да му признаеш дека БИ го изневерила. Оти секој паметен би се осетил будала во ваква ситуација и не би седел долго во таква врска. А ако ти е гајле за врската не би го изневерила.
Па јас сигурно не влегувам во врската со помисла да изневерувам, зборуваме ова ако се случи во текот на врската.
Битното е дека ти БИ го изневерила ако ти се пружи прилика. Јас не би Има разлика, како да ти објаснам. Неверство не се случува. Го правиш.
Sekos ostava moznost za izneveruvanje, znachi dodeka da se pojavi inferesen i slicno. Za mene takvite licnosti ne se materijal za seriozno i gradenje seriozna vrska i brak. Povrshni se...
Да имаат совест, да ги јаде, нема ни да го сторат тоа, а ако го сторат тоа, не простувајте, е*ете им матер, ниту ве сакаат, ниту ве почитуваат, да им било гајле за вас и вашите чувства немало да го сторат тоа. Ако простите си ја продолжувате агонијата, ако еднаш ве погазиле, ќе го сторат тоа пак. Затоа...
Ако не' сакале немало ни еднаш тоа да го направат. Што сакаат нека прават, не им придавам значење на такви особи.
Ако некој може да премине преку тоа дека партнерот го изневерил ок, ама ретки се тие што се подготвени на тоа. Инаку некоја члека погоре спомна дека секој во денешно време изневерувал и мажот и жената, па ако е така тогаш зашто не си живеат во отворен брак и така ќе си знаат кој со кого се плеска и се ок ќе си им биде ем волкот сит ем офците на број