Имав бивши кажуваше ја сакал долгогодишната девојка, а постојано се изнерувале, и точно и знам со кого се изневерувале. Не ги сфаќам како можат да раскинуваат по неколку пати, и така да тераат неколку години. Според мене тоа е некој пресметан интерес, додуша за мене врска со такви неверства не е врска.
Вие што велите : раскини, па биди со друг, изневерувачот/-ката не размислува така. Статус кво им одговара, и секако ќе бидат оставени ако партнерот ги дознае, па играат на ризик, забранетото е повозбудливо. Да беа слободни или разведени, предизвикот немаше да е толку вреден. Да се прости или не, не е едноставно прашање... Викторија Бекам прости, Хилари Клинтон такоџе, и мал милион жени.. Има и мажи што простуваат, познавам и од едните и од другите. Деца, пари, престиж, се е во игра.. За заборавање оди потешко, простување е полесно. Бар така мислам.
А јас со денови ненаспана- дали Швајнштајгер ја вараше Ана или не (смајли шо грицка нокти) ... и ќе му прости или не...
Зависи каков е предбрачниот Би . Чим онаа Бланка хрватицата му прости на белгиецот спортски "славен" водител, елем договорени си биле, за овие колај работа