Браво за цврстината на познаничката, ако издржала силна до крај, иако ваквите не ми се за восхит што се коцкат со емоции. Јас знам за случај кадешто таа започна со ваков план. Му ја избрка швалерката, почна емотивно да го освојува пак, за да потоа убаво му се освети кога и тој започна да и возвраќа и потклекна таа на тие "емоции". И сега среќно си живеат во емоционално-манипулативно-токсична заедница. Ве читам да ви обезбедел куќа, работа, кола итн.а зошто да чекате тоа од таков кретен? Зар не можете самите? Јас од таков ниту презимето сакам да му го носам не па... Не сакам ниту тој, ниту било кој утре да ми пререче му зеде. Е сега ако стварале заеднички, да фер е да се подели подеднакво и што е можно побргу разделба. Со емоции нема играње играчки.
Да изгубиш уште толку време на што? Ја не би посветила време на такви ни најмалку, едино ако се погоди ситуација да ми падне во раце па да се одмаздам а сама да ковам планови дополнително да трошам време no way.
И сигурна сум дека него воопшто нема да го интересира ништо во врска со тоа. Така што само изгубено време е.