Денеска ова се дешава дури пречесто, што доведува да не останеш ваква коа ќе дознаеш: Јас ќе кажам само дека тоа е одраз на : недоволни созреани личности, кои не можат да ја доловат сеуште вистинската убавина на љубовта и животот, не се стабилни и не се сигурни во себе и нормално не знаат што сакаат па се издувуваат на начин- забранет, кој боли!Полот тука е небитен и од таму и од ваму исто е! Доколку се случи до мене да допре нешто вакво(недај боже), и да е последно мажиште на светов не би го погледнала у суратот никад више Со дигната глава би продужила даље и знам дека би успеала у се што тогаш би намерачила Пред мене успеси, а зад мене само една огромна научена лекција Он нека гледа што изгубил, а што добил
Секогаш на манукот мој на шала му велам прави што ќе правиш ама ако дознаам црно ти се пишува... Не сум била соочена со таква ситуација и не знам точно како би изреагирала, може би го кастрирала а може и нешто пострашно би му направила Сега за сега мислам дека не би простила неверство иако во одлуката би влегле повеќе фактори: дали бил под дејство на алкохол, дали било само за една вечер или долг период, дали имам деца...
Сум за простување и би простила, се зависи од тоа под какви околности е извршено, па луѓе сме се се случува прво би требало да се ислушаме еден со друг па да донесеме логичен заклучок, барем тоа е мое мислење
Истото сакав да го напишам . Јас би простила неверство САМО АКО- дознаам од него за тоа, убаво ми објасни зошто, како и кога, да не е некоја ку..а и да не е од нашиот град. Не сакам јас сите со прст да ме покажуваат кога ќе одам со него по `улица`. Тоа сакам да си остане помеѓу мене и него, а не сите да знаат (доволно ќе ме мачи тоа што јас знам, а не уште некој да ми дофрли од страна). Тоа е мое мислење и сите мислат дека сум луда поради ова. Ама луѓе сме, некогаш правиме нешто што не сакаме или несвесно. Затоа постои разговор.
не би простила и во случај некако со триста сили да му простам тоа би ме јадело одвнатре и знам дека нема да можам да го поднесам и пак ке бидне крај
Порано кога бев мала т.е во 8 одд одев со еден. Значи тој ме има изневерено можеби 5 пати И ми има признаено на овој начин : "Те изневерив, но тоа беше одамна нема што сега да се караме за тоа" хаха .. глупости ! Но сега никогаш не би опростила неверство. Или пак би опростила но би го казнила дечко ми така што НИКОГАШ повеќе нема да му текне да направи такво нешто.
Категорично НЕ. Болно е да се ставиш крај со личност со која си делел се, ама уште поболно е да продолжиш со нејзе и со пукнатината во вашата врска, која колку и да сакаш да ја скриеш секогаш ќе ѕирка. Оправдување нема, ниту барам, единствено што сакам е дистанца. Излитени фрази како простувам, ама не заборавам, не си приспомнувам често, бидејќи цврсто стојам зад тоа дека некои работи неможат да се простат, а камо ли да се заборават. Ценам искреност и тежнеам кон сопствено совршенство, така да немам намера да остварувам и градам 'врска' со нестабилна личност на која неможам неможам да и верувам.
Не би можела да простам бидејќи во мене секогаш ќе постои сомнеж дали се завршило таму и тоа било единствен пат и дали и натаму продолжува да ме изневерува или не.Можеби е човечки да се згреши и да се простува но јас сум таков карактер и не би можела да го простам неверството колку и да сакам.Јас секогаш внимавам на моите постапки кон личноста која ја сакам па истото го очекувам и од неа.
DeFINItivno NEE! ako toj te sakaa nema da go napravi toa. [mod-kirilica:1a2ywx7q][/mod-kirilica:1a2ywx7q]
Само едно ке кажам НЕ ДАЈ БОЖЕ !!! пу пу пу додека не осетам на моја кожа не коментирам и како што кажав Не дај боже да осетам
Ме изневери, простив, продолживме уште една година во пеколна врска. По една година пак ме изневери. Ладно го шутнав. Плачеше, преколнуваше. Џабе. Пука: Уште првиот пат не требало да простам. Не простувајте.
neverstvoto postoi i e del od naseto sekojdnevie zatoa poarno GET USE TO IT i ako ja izneveram partnerkata ne znaci deka ne ja sakam cisto za lep provod po naski za neso da se desava
конечно едно машко да прокоментира на темава и да не спаси од моралистички настроените Баш така како може да има секс со некоја дечко ми и одма да ме отсака???