Епа може убаво им е така. Чим нема реакција од внатре, значи им одговара. Него јас веќе во друго сумњам во оваа ситуација. Ама ај да не кажувам, ќе треба да излезам од колосек.
Незнам на што мислиш,само знам како и е на нивната ќерка,да го трпи сето тоа Пријателката моја се вади со тоа што вика дека имале многу голем љубов,а јас викам дека грешката е во неа што не застана на здрави ноги,да не зависи ни од него,ни од ќерка и
GLEDAS ne trpi ona radi ljubov da ja vara 13godini ete stom spomna dryg problem ima. Inaku niedna emancipirana nezavisna zena ne bi tolerirala neverstvo.
Незнам дали ова спаѓа во изневерување,он е веќе 13 години кај таа Дури ќе речам дека можеби таа е изневерувана со првата жена
Ok ne e vazno koja e zena koja ljubovnica t.e.koja so tapija go ima za maz a koja ne i NEVERSTVOE se dodeka mazot intimen e istovremeno so 2 ili poveke osobi.
За тоа сакав да го изложам овој пример,за жените малку да се соземат....може на секој да му се случи,само треба да знаат како да постапат...и да имаат малку достоинство
Малку достоинство е навистина малце,треба да имаат ДОСТОИНСТВО најмногу...иако нажалост има и жени што ако ги изневерува мажот сметаат леле колку јак сопруг имам и си тераат понатаму со бракот како ништо нит да не било,жални кутри празноглавки.
Мислам драга моја дека ти си простла работи пострашни од неверство, така да неверството е ништо во споредба со она што ти си го простила. Дали да се пости неверство? Зависи, ако тоа не те погоди длабоко емоционално и ако навистина можеш да простиш а не само да речеш простувам а цел живот да му се осветуваш тогаш да, но доколку е втрото тогаш подобро не, отколку цел живот да се измачиуваш и себе и него. Некои луге го злоупотребуваат неверството на партнерот и потоа за секоја нивна грешка го вадат тој аргумент, ете ти ме изневери и немаш право да ми приговараш. Јас сум во тој поглед поинаква, за мене повеќе е болнодухоното неверство и ако тој ме изневери како пријател отколку ако има секс со некоја. Незнам зошо но мислам дека единствено неверсто кое не сме спремни да го простиме е физичкото п маар тој и да не не почитува како луге битно е да не спие со друг. До кога вака?
А од каде знаеш дека сум простила? Ти ја сфаќам поентава во врска со видовите неверства за кои пишуваш но тука конкретно станува збор за физичко изневерување. Инаку оној друг вид изневерување е релативна работа. На пример ти како сопруга пример ќе му преречеш дека се осеќаш изневерена од старна на сопругот ради ова ова....а он ќе си рече не е така ти преемотивно го доживуваш тоа и видиш затоа оние други типови неверства се релативна работа зависи кој како ги доживува и плус се недокажливи за разлика од физичково кое сакал нејќел ќе си се дознае по извесно време.
@vichy Убаво се си кажа сама, битно ти е само физички да не биде со друга а за останатото ќе ти каже дека ти се причинува и ти ќе се смириш. За жал тоа и го напишав во мојот погорен пост, дек поголем број луге обрнуваат внимание само на физичкото неверство.
Не јас обопштив во повеќе случаи како е. Инаку мене и те како ми стало до и другиот тип на неверства.И не мене лаги не ме смируваат. Си добила погрешна претстава за мене,жал ми е но не сум таква.
Не,никогаш .. Ниту јас изневерувам ниту сакам да бидам изневерена .. За неверство не се заслужува 2 шанса,секој знае што прави ..
Не!Зошто?Бидејќи најчесто се простува за да не се растури бракот,некој се залажуваат со втора шанса демек ќе се смени партнерот и најмногу поради децата.Ама тоа ќе биде присутно секогаш,а најчесто при кавги.За жал најмногу од тоа ќе трпат децата.А и секогаш че биде присутен сомнежот дека пак партнерот ќе изневери.Јас ни пооради дека не би простила бидејќи тие најмногу ќе страдаат,бракот или врската немаат иднина,дали за недела,месец или година тој пак ќе изневери.А тоа значи и дека тој не ме почитува и сака како жена,бидејќи ако ме сакал и почитувал немало да има потреба од друга 3то лице во врската или бракот. Сега се почесто гледам,ќе најдат некоја средношколка,и залажувајќи ја со подароци,пари и сл,ќе му биди швалерка.А ќе глуми добар маж,татко,демек многу го сакал семејството...... Баш еден таков ми е близок роднина.И толку ми е жал кога ќе видам како им е на жена му, син му и ќерка му.А толку е добра и женичкава и децава.Нив колку им е непријатно и се страмат од тоа што го прави тој,а господинот ја влечи ку*вата по хотели,дома колку да види дали се живи и пари им дава само.Демек со тоа ќе ги залаже.Мисли пет години имаат па ќе ги лаже.Кретен. Да му се гади на човек од вакви неиживеани старци и од ефтини ку*вичина. Неможам да поверувам што гледам со очиве,и само едно се прашувам како не му е срам на образован, семеен човек,а и постар господин,да има швалерка на скоро иста возраст со ќерка му.Дали тој се запрашал некогаш како би му било,ако ќерка му еден ден е швалерка на некој старец....А и тие девојчина не ги разбирам при млади,убави,образовани,згодни момчиња да му биде швалерка на старец.И се тоа за шетање по хотели,купување на некое парче облека,накит или да се повозат во некоја јака кола-мерцедес,БМВ ,АУДИ...