Секако дека НЕ! Еднаш ако го сторил тоа,може повторно да го стори,а ако навистина те сака нема да те изневери.
Па ако јас изневерам, би сакала да ми се прости Не би толерирала неверство, нема разумна причина за тоа. И советувам да не се толерира.
Секако дека не би простила штом решил да ме изневерува значи повеќе не ме сака, а можеби и воопшто не ме сакал. А и да би му простила секогаш ќе ме јаде мислата дали ме изнрверува а тоа ќе ме уништи.
Нема "корен" во неверство. Или си п**ка и зад грб вараш без оглед на ситуација или седнуваш да раскинеш па секој по свој пат. Најкатастрофална врска нека е, ваков/таков/никаков партнер, никој не заслужува такво понижување. И не правдам под влијание на алкохол, и трезен и пијан ако сакаш ќе направиш а и која е поентата да се пијанчиш како стока. Ако само прилика ти фали да извараш, веќе исто како да си завршил работа.
Мислам дека не би простила. Еднаш кога ќе те изневери, многу е полесно втор пат да го направи тоа. Нема таков алкохол кој може да те натера да ја изневериш личноста која ја сакаш. Изневеруваш затоа што ТИ така сакаш.
"Neverstvoto" e edna zabludna ideja nametnata od crkvata za manipulacija na narodot. Ako sexot so druga vi ja poremeti ljubovta navodna koja ja custvuvate prema ljubeniot onda "jaka" mnogu vi bila "ljubovta". Otfrlete ja ljubomorata pa najdete posle neverstvo.
Ajde sega cekam komentari u stil: "Ajde tvojata zena neka se rastura so koj stigne pa da te vidime dali ke nemas ljuboma" i slicni klishea. Come on , shoot me