Once a cheater, ALWAYS a cheater! Еднаш ако пробал ке си рече ајде бе да пробам од втора мајка може нема да дознае. Автоматски се прави мегу врската Connection Terminated. Чао!
Не знам... Све зависи од околностите, зависи колку сакаш и едноставно колку ти си бил/а исто толку (не)верен/на... Никогаш нема да го изневерам, дури и да дознаам дека веќе ме изневерил. Бидејќи нема поента самата одмазда... Му верувам и знам дека не би ме изневерил. Не сакам да глумам ладнокрвна и да кажам: Секако дека нема да му простам! Еднаш женкар, секогаш женкар (иако во минатото имал и по 6-7 девојки одеднаш)... Кога би се нашла во таа ситуација, прво би била многу повредена и би се затворила во себе. Би си заминала со објаснување дека сакам да размислам за што понатаму. И, секако, трезвено на крај би ја донела конечната одлука. Инаку вака се е „шта би било кад би било“. Дур не се најдеш во таа ситуација, не можеш да знаеш...
Исто како да си му простила. Пет години си живеела во лага. Него сеедно би му било и да е со тебе и да не е.
Jas sum vo losa situacija,8god ideme so devojka mi, saka da se zimame, no sakam druga, se sretnavme, imavme sex i muvanje, veke se gledame okolu 1 god, ja sakam, no odma mi dade, bev kaj nejze doma me vikna, sakav da ja baram za zena, no sto ako doznae deka imam devojka? A ako raskinam pa moze ke rece nejkam sega da se zimam, oni se na 26, generacija, a jas 27. I stom odma mi dade nz dali utre ke me izneveri, a ubava e, segasnava devojka e nula sprema ovaa.
Ти за твоите 27 години треба да се засрамиш. 8години си во врска, си ја изневерил девојка ти и згора на се не ја ни сакаш! Штом размислуваш за другата, дај остај го девојчето нека си најде некој што ја заслужува. А не па брак ќе си предлагал.. Ти дечко, не си зрел ни за врска а не па за брак!
Resiv da ja batalam vtorava, i so drugi slusam vaka praela, no togas zaso mi dade od prva? I so da napraam so devojka mi?
Дечко на две коловозни ленти не се вози. Може од спротивна но и од позади да те "чукнат двете" и да останеш OFF ROAD (со прстот во уста). Прибери се малку не ти доликува на 8 год врска вака, секогаш ке те јаде совеста дали ќе дознае или не ако не престанеш...ако воопшто имаш совест.
Од каде знаеш дека со сите вака правела и каква декларација е тоа ''ми даде од прва'' ...На девојка ти најубаво да и раскинеш очигледно не ја сакаш, не за џабе рекле ако се мислиме меѓу двајца секогаш одберете ја втората личност зашто ако вистински ја сакавте првата немаше ни на памет да ти падне сајд чик. Друга работа си имал врска дури си бил во врска замисли брак...хаос
Машко кое си ја понижува девојката така со зборите "ми даде од прва" И сега среќен си фати NEW ACHIVEMENT? Се гледа дека не си зрел за врска а камоли за брак можеби си 27год но со паметот си "Soooo 16 years old". Се гледа и за секс ти е само, онака да не ти биде досадно. P.S. Читај што пишува под број. 10
@DarkScorpio Ти даде? А што ти даде? Знаеш зошто девојката имала секс со тебе уште првиот пат? Because news flash, и девојките сакаат секс Имала потреба девојката. Како второ, за некој што партнерот што со кој поминал 8 години вели дека е нула, само затоа што се истрчал и изневерил, и сега ти лета главата (долна), си мислиш вау многу си пожелен и дека баш ти ќе одлучуваш за која 27 години велиш си? Ожени си се за самиот себе А девојката, би сакала да знам која е, веднаш да идам и да и кажам кој малоумник го има до неа. И на едната и на другата
А чекајте сега јас да прашам, кој кому простува неверство? Јас како што сконтав, ти @DarkScorpio си изневерувачот. Сакаш сам на себе да си простиш или ние колективно да ти простиме и да дадеме зелено светло и благослов за брак?
Sakam da si prostam, pa sega sto mozam? Inaku i kazav na ovaa da ne me zamara vtorava, i kazav deka ke se zenam i mi rece samo ciganite se zenat pred 40, sega kako seljacite ke ste so deca, edno dr i kaza bas sakam da vidam so taa grda so ke naprais me iznervira, i sega nz so ke praam, tocno e ja sum kriv
Курва била втората зошто му дала веднаш или зошто се заљубил од кога имале? Јас не знам како сакаш да се жениш, во брак сигурно нема да си верен @DarkScorpio
Значи, да сумираме од прочитаново: - Скорпио влегол во врска на 19 години. Девојчето фино еве, сака и да се скраси со него. - На 26, Скорпио го мава филм дека само една (ај евентуално две) има ебнато, па тука го мава криза дека не е доволно фраер и решава да легне при прва прилика. Така тера цела година. - Од другата страна, имаме девојка што не ни знае(ла) дека наш мачо има(л) женска. Девојката легнува со него. Курва една, секс имала одма, наместо прво да му ги покаже свежо штирканите миљенца, па кафе и локум да го послужи, па да каже дека патлак нема ни на ТВ видено... - Девојка му е крива што е досадна, другава е крива што е курва оти не се понудила одма да се скрие зад железни капии и да му народи деца, иначе со паметов што го врти, одма би ја оплодил. - Ко и секој заболен од неебитис, Скорпио меша секс со емоции, па адреналинот му мати мозок да не знае дали е заљубен, и во која. Хинт: не е. - Иде на форум, што да разреши што му се случува, оти неискуството го прави своето, што подзаскриено да се пофали дека видел дури две путки за осум години. Хардкор до јаја. Заклучок: Себичност и само себичност. Да не се род со оној Сашко92? Ако не е трол (што дури навивам да е), жално е млади луѓе вака да се затуцани. Совет: Остави ги и двете, заслужуваат многу подобро. Оди, наплескај што стигнеш дури не ти мине комплексот, па тогаш барај женска. Еве на 41 ожени се, да не испаднеш циган. Боже поможи.
ja bi rekla ti si obicna nula nasprem niv dve.Od kaj neznaes da sakas i pocituvas veruvam deka neznaes ni da e*es saglam. ah da sum tatko i nekoj vaka za kerka mi da iskomentira. Ke ti go zdrobam