Еднаш те зае*ала,не ти гарантира дека нема да се повтори,а ти и даваш уште една шанса браво,јака ти душа
Убаво напиша некој поназад- простувањето може да ти биде најдобрата или најлошата одлука во животот. Ако другиот искрено се кае а ти мислиш дека можеш да преминеш преку неверство, има простор за шанса. Ако си пак личност (како јас, на пример) која не би простила, подобро остави го, отколку и двата да се мачите цел живот. А @Tutan ќе си знае за друг пат да очекува вакви работи од секого.
Погрешно се изразив... Она гарантира дека нема да го стори истото, но дека нема храброст да ме гледа. А вели дека ме сака...
Ако имаш барем малку гордост, ќе престанеш да бидеш рогоносец и веднаш ќе ја оставиш. Ако останеш со неа, цел живот ќе те прогонува тоа неверство, не се заборава такво нешто.
Убаво си направил бе брат ми. Остај ги овие не ги слушај, каков рогоносец какви бакрачи. Ти си ретка сорта, нема многу како тебе. Девојка ти ептен те фали. Вика златна душа има. Баш вчера ми кажуваше. Многу да ми ја поздравиш и кажи и за сабота ко што се договоривме.
Види кратко да ти кажам ако првиот пат те заболило, вториот пат дупло ќе те заболи (Once a cheater ALWAYS A CHEATER) Незнам колку години имаш, но неверство не се простува. Размислувај повеќе со памет а не со чуства.
Никад не сум сфатила како иде тоа -Ме изневерил/а ,ама ме сака. Чекај чекај дали тоа сериозно верувате на ова?
Тоа просто кажано, занеш ли како се вика Додека чекаш главното јадење да биде готово(а ти си гладен као вук) зимаш да чалабрцнеш нешто што ти фанало окце Сакање и сексање се два различни поими..постоело, постои и ќе постои....СЕРИозно верувам во ова
Еее така е фино... Додека си во врска нема да простиш.. Кога ќе стапиш во брак, ќе подголтнеш.. Кога ќе остареш, ќе ти стане сеедно, затоа што ќе се плашиш од самотија... Убаво е да си млад
Vo zivotot ne e se crno belo.Daj mu shansa mozebi bilo samo kriza vo vrska. Ako ti odgovara i go sakas ponekogas treba da se zamizi i da se izvlece pouka sto e pricinata za toa. Koja garancija e deka sledniot decko nema da go napravi istoto. Pogledni poshiroko i so srceto a ne so lutina.
Se e mn ubavo receno no vo starost ti stanuva seedno ne od strav tuku od iskustvo deka deka duhovnoto e mnogu nad telesnoto. Sfakas deka ako nekogo sakash , mu dozvoluvash da bide sreken bez razlika na modusot koj go pravi sreken.Ljubovta ima povisoko nivo.