Да, ама на нивен начин..без цимолење и клечење на колена..барем овие мажишта јас што ги познавам. Во мои очи, да.
Не сум јас темата, почитувај го моето мислење и не барај одговор..мое право да кажам што мислам..поштено нели?
Сетo тoa ќе гo пoпрaвиш тaкa штo сo другaркa ти немa дa имaш никaквa кoмуникaцијa!!! Знaчи кaкo дa не јa ни пoзнaвaш немa дa пишувaш сo неa пa дури и нa блoк. Ќе стaвиш крaј нa тoa сaмo тaкa ќе и дoкaжеш нa девoјкa ти декa јa сaкaш. Нo , пред тoa сaмиoт себе преиспрaшaј се дaли нaвистинa јa сaкaш девoјкa ти , зoштo бaрaм мaлку дa ти знaчелa не би пишувaл сo другa и ем девoјкa ти дa не ги виделa пoрaките ти сигурнo би прoдoлжил сo пишувaње пa мoжеби и дo неверствo би дoшлo.
Tи благодарам! Ја сакам но изреагирав брзоплетно... Ако не ги видеше пораките ќе продолжев најверојатно и не знам кога ќе ми светнеше за да престанам...
Веројатно тогаш кога ќе беше доцна за извинување и докажување љубов. Ајде барем светла точка ти е тоа што немало физичко неверство ( не дека ова што си го направил не е неверство) па може ќе се извлечеш некако од ситуацијава.
Poshteno e da se izvini I da kaze sto chuvstvuva kon devojkata.No da pagja na kolena I da place zaradi dirty talks , e toa e premnogu. Zena saka muz so stav I sto prifaka odgovornost a ne placip...Neka pojde kaj devojkata I neka razgovara otvoreno, verojatno vo vrskata im fali pocesto intimnost.
Dirtytalk, па уште на чат... Да не си сакал со таа другарката, во моментот кога ти дошло ќе си ја побарал девојка ти...значи си сакал. Нема што посебно да се каже и да се помогне. Разговарајте ако ти прости супер, ако не и ти ќе мора да ја разбереш, како што се надеваш дека она ќе разбере. Ја не би простила ни тоа, тоа ми е па уште пониско него ли она правоно изневерување...
@MarkoWPH според ова што го напиша тука делува дека ја сакаш девојка ти и се каеш. Доста зрело од твоја страна што преземаш одговорност. Ако си сигурен во твојата врска и сакаш да продолжи покрај далечината, ова што го напиша овде кажи и го на девојка ти и извини и се. Без глумења, без лигавења и без наметнување вини. Отиди и кај неа ако си во можност. Само знај дека и да прифати, секогаш нешто ќе ја копка за вашата врска. Со среќа!
@MarkoWPH Прво, браво шо си свесен и се каеш. Тоа е голем чекор и ако ти остани овој искрен став кон девојката можеби и ќе ја поправиш некако работата. Во глобала немој да ја напнуваш премногу на темава, дај ѝ го цело време кое ѝ треба и. Се гледа дека ја сакаш и мислам дека и таа ќе го види тоа.
Секoј мoже дa згреши вaжнo е тoa штo и сaмиoт признaвaш декa си нaпрaвил грешкa и се трудиш дa ги врaтиш рaбoтиве нa стaрo
Прво, безразлика дали е врска на далечина или не, тоа не е изговор за да се впушташ во изневерување, а причини колку сакаш за да се случи, а уствари и нема. Тоа е ОДЛУКА . Второ, откако си направил, па сега демек се "каеш" ? . Дај те молам, сите знаеме шо правиме и тоа СВЕСНО и ОДЛУЧНО . Сега, најморално од твоја страна да и признаеш дека си посакал со друга и да престанеш да правиш будала од севе, па после и од девојчето.
Најмногу ми личи оти се кае што дозволил да го фатат.Сам кажа да не го фателе незнаел до кај ке отишла работата.Признавам некој да згреши во момент,штознам да си пишал еднаш па да се освестел,ама нивниов момент траел со денови.