Dokolku se otkrie neverstoto ne treba da se prosti, od edna pricina, ako se prodolzi vrskata posle prostuvanjeto nema da bide ista.
Леле што добра душа имаш. Ако тебе те повредил не значи дека и на други истото ќе го направи И ти попрво ќе глеаш за тебе,ти да се спасиш а не другите,и немора сите да знаат каков бил и зошто сте раскинале,доволно е што би знаела само ти
Не,бре........ Ама,секој злобник мора да биде сопрен. Добар човек не изневерува.Само злобниот човек кој нема ни грам љубов во себе изневерува.
И ти некому, ќе му згрешиш нешто.. не мора за тебе да е големо, но него ќе го повреди.. и ќе те смета за злобна поради тоа некој... и после кога ќе скарате, сакаш да кажува дека си најпокварената девојка на светот?
хахахах офф боже зошто да се изневерува кажи крај и после крши глава со кој сакаш сум била изневерена доста пати и никогаш не сум простила и си стојам на тоа зашто некои после тоа виделе што изгубиле, не дека се фалам нешто но така беше.. ноо како што реков "после јебања нема кајања"
Зошто напишав да претпоставите односно да се ставите во ситуација што би било кога би било? Оти знаев дека дел од вас сами ќе се заплеткаат во сопствената мрежа.
Bi prostila ako e covekot so go sakam najmnogu bi mu prostila ako znam deka nema da se povtoruva. Imam i jas iznevereno i deckomi mi prosti i svesni sme deka netreba da se povtoruvaat tie greski
Која е поентата да трпиш врска во која доаѓа до толкави караници што би посакала да го изневериш партнерот?
Тоа е малку надвор од темава,мене ми боде очи нејзиниот начин на справување со проблемите,во туѓи раце ги решава. Инаку нема врска/брак без кавги или барем јас не знам за такви околу мене
Не требало ни да се случи првично,си можела да одолееш,да прекинеш...ок не повторувај повеќе штом си научила на грешката. Само му се чудам на партнерот како те гледа,со кои очи и како те трпи. Мене бившиот се сомневав дека ме изневерил и жива се изедов,пропадна се. Гадно чувство,гадна работа, не би изневерила зошто знам како боли,не би сакала никому да зададам таква болка.
Добро е што си извлекла поука од сопствената грешка. Но немој да си сигурна дека некој така изигран и понижен не би вратил,сепак ти си знаеш најдобро.