нема врска со манипулирање....итн...бидејчи јас бев таа...што сакав да се одложи веридбата ради други причини....не барав да с е вери со мене по секоја цена...јас не барав,,тој побара.///////но за во денешно време,,,кога с енема верба во никој,не би се препуштила така,,со огледа на тоа што им се случило на многу мои другарки,роднини.итн...го сакам,го поштовам,,му верувам,,,ама 100% поверење имам во самата себе,во никој друг.......сите што веруваат премногу на крај остануваат разочарани,,барем според моја проценка.од тоа што сум приметила кај други.....
Не можам да сватам зошто разочарани? Зошто некој би бил разочаран ако го пробал тоа искуство, тоа чуство на задоволство па и пред брак што во ова време сега е најнормална појава. Не можам да сватам која е поентата во муабетот ќе се чувам за во брак и како ти си се исчувала со тоа, што си пружела и сигурно добивала орален? мислиш дека си се сочувала за во брак......и уствари каква невиност всушност зборуваш дека си зачувала? Она мало парче кожинче како што некој погоре пиша.........па тоа не ја докажува невиноста.....барем мене тоа нема да ми ја докаже невиноста. А зошто? Еве зошто,затоа што за мене невиност е кога се држиш слатко и срамно за рачиња,кога си даваш мали, слатки и невини бакневчиња кога си играш со носињата и секогаш се гледаш малку како засрамено и уште еден куп такви слатки примерчиња.........е тоа е НЕВИНОСТ.
Хехе нема сега невини.Невини ако си бараат мажите има од инкубатор па се до градинка. Нагоре границата е празна Ние со мажот ми одевме 5 години и нормално дека не чекавме веридба или свадба. Се случи уште првата година.
KuklichkaSk во право си. Јас сум христијанка па се чував дури и мм не ми вреуваше. Одевме 1 год и кога му кажав дека кај мене тоа нема шанси и дека сум невина не ми веруваше. Но се увери на крајот. Ниту мајка ми не веруваше. Еднаш отидовме на гениколог ми каснеше 2 месеци жената испаничи бремена сум била кога отидовме докторката и кажа девојчето не е допрено мајка ми се расплака никој не ми веруваше но на крај сите се уверија. Најдоброто е тоа што сега свекрвата кога ке се спречка со етрвата секогаш и вика КУРВА а мене не смее затоа што слободно можам да ја исперкам Да ти кажам право и јас сум поценета од етрвата. Жал ми е што не двои и двете сме и снаи ама секогаш вели твојот маж ти е прв а на нејзе мажот и 101
Тоа што на неа и го кажува е со преносно значење, навредата не мора да е поврзана со нешто од реалноста. Ете ако и со тебе не дај боже се спречка, верувај ќе најде како да те навреди Жал ми е што имаш таква ограничена и некултурна жена за свекрва.
А ти мислиш дека вредиш повеќе од јетрвата затоа што си била само со еден партнер? Чудни вредности имате.
Ни таа што била со 10 пред бракот мажот не смее да ја нарече курва. Никогаш. Муабетите со мешањето на свекрвата во твојот сексуален живот нема да го коментирам пошто навистина не знам што да кажам. Тешко нас ако според бројот на партнери се одредува карактерот на човекот.
добро секој има свое мислење не дека вредам повеке од јатрвата и не дека сум и докажала на свекрвата тоа моја гордост и гордост на мажот ми
Ама зошто поточно се гордееш? Што те прави тебе различна од некоја која што имала 10 партнери на пример? Пробувам да сфатам како размислуваш. И океј де, секој си има свое мислење, не пишувај на форум ако не сакаш никој да ти реплицира. Не те караме, само дискутираме
Да сум јас јетрвати и да ме нарече свекрвата курва ке и опалам шамар голем колку шар планина.Проста раја шета по веков А и ти имаш некои извртени ставови гледам