Tемата баш како за мене.Hевозможна врска,и тоа за цел живот,иако имавме и минато.Tој ми е роднина за жал дознав .Kако може така да ми се случи,и баш човекот што ќе го сакам засекогаш,да ми биде забранет.Eте,судбина,живот или како да го наречам ова.
Ништо не е невозможно верувај во себе и ке успееш ова ке го запаметам ми го кажа една овдешна пријателка
јас лично не сум била во таква врска ама една другарка многу блиска ми е имаше таква врска и многу патеше... Значит таа почна да излегвит со едно дете,фин културен,убав,згоден,чиста десетка..арно ама мајка и кога дозна кој е збесна и и забрани да се гледа со него..оваа не се откажуваше се додека не и кажа дека она била во врска со таткото на детево (секако пред да го запознае таткото на другаркава) и тоа доста сериозна врска... послем тоа другарка ми раскина,немаше никако контакт,ама мислам и ден ден не засака некој како него..и ден денес ко ке се потсетиме знајт да пуштит по некоја солза...
Во врска сум но се затрескав во друг човек, не ни знам колку е постар од мене, 10+ години... Би направила се и би оставила се само ако имам некоја шанса, но ми изгледа дека немам...
Mojata ljubov e nevozmozna , jas go sakam mn a toj e ludo zaljuben vo druga , mn se zaljubeni , slusnav deka ke se zemaat , mn boli , dusata me boli , I on samiot mi kaza deka e mn zaljuben , ne e vazno dali e postar ili pomlad, ne e bitno dali e bogat ili siromasen , bitno e da ste srekni I da vi e vozvratena ljubovta....
Анаконда само едно ќе ти кажам, издржи и биди силна, фокусирај се на нешто друго што ти го исполнува животот. Не вреди да се нервираш и патиш верувај, животот е таков, себичен, не фер.. радувај се на нив а ти дигни главата и гледај да се фокусираш на се друго освен на тоа, ќе видиш дека со тек на време ќе заборавиш и неверојатно ама поврорно ќе се вљубиш. Дај му време на времето.
Ти треба да се потрудиш за себе си и за никој друг. Не вреди животот да го поминеш тагуваајки по некој кој си го изградил својот живот, минатото остави го зад себе, и гледај напред кон твојата иднина. Јас знам дека ќе успееш.
Невозможна врска имав јас, заради тоа што премногу се трудев да успее, а тој не се замараше, т.е. се однесуваше како да не е во врска со мене. Преку глава ми дојде и од невозможна вркса стана не сме во врска.
Ти девојче стварно си повредено. На која тема да отворам само разочарувачки постови гледам од тебе. Ајјјјјдееееееее тамууу расположи се! Се се случува со причина, не требало да биде. Ќе биде нешто уште поубаво кога ќе го отвориш умот за нови и позитивни нешта! Не знам колку години имаш, ама не е ни битно. Немој толку да си разочарана заради некој што не се однесувал како што треба кон тебе.