Невозможна врска

Discussion in 'Врски' started by simona45, Nov 15, 2010.

1. hermosa

hermosa Популарен член

Tемата баш како за мене.Hевозможна врска,и тоа за цел живот,иако имавме и минато.Tој ми е роднина за жал дознав :| .Kако може така да ми се случи,и баш човекот што ќе го сакам засекогаш,да ми биде забранет.Eте,судбина,живот или како да го наречам ова.

2. One.Day.One.Girl

One.Day.One.Girl Активен член

Ништо не е невозможно ;) верувај во себе и ке успееш ова ке го запаметам ми го кажа една овдешна пријателка :!: :*

Princess.12 likes this.
  3. Adina

Adina Популарен член

јас лично не сум била во таква врска ама една другарка многу блиска ми е имаше таква врска и многу патеше... Значит таа почна да излегвит со едно дете,фин културен,убав,згоден,чиста десетка..арно ама мајка и кога дозна кој е збесна и и забрани да се гледа со него..оваа не се откажуваше се додека не и кажа дека она била во врска со таткото на детево (секако пред да го запознае таткото на другаркава) и тоа доста сериозна врска... ;( послем тоа другарка ми раскина,немаше никако контакт,ама мислам и ден ден не засака некој како него..и ден денес ко ке се потсетиме знајт да пуштит по некоја солза... ;( ;(

4. littleflower

littleflower Популарен член

Еден куп. И познати фаци и наши дечки :)

5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Во врска сум но се затрескав во друг човек, не ни знам колку е постар од мене, 10+ години... Би направила се и би оставила се само ако имам некоја шанса, но ми изгледа дека немам...

6. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Mojata ljubov e nevozmozna , jas go sakam mn a toj e ludo zaljuben vo druga , mn se zaljubeni , slusnav deka ke se zemaat , mn boli , dusata me boli , I on samiot mi kaza deka e mn zaljuben , ne e vazno dali e postar ili pomlad, ne e bitno dali e bogat ili siromasen , bitno e da ste srekni I da vi e vozvratena ljubovta....

Bitter-Sweet, Outlook and VladeMila like this.
  7. vitamina

vitamina Форумски идол

Анаконда само едно ќе ти кажам, издржи и биди силна, фокусирај се на нешто друго што ти го исполнува животот. Не вреди да се нервираш и патиш верувај, животот е таков, себичен, не фер.. радувај се на нив а ти дигни главата и гледај да се фокусираш на се друго освен на тоа, ќе видиш дека со тек на време ќе заборавиш и неверојатно ама поврорно ќе се вљубиш. Дај му време на времето.

anakonda88 likes this.
  8. anakonda88

anakonda88 Популарен член

@vitamina ke se potrudam da te poslusam iako e tesko , I ti blagodaram za sovetot .

vitamina likes this.
  9. vitamina

vitamina Форумски идол

Ти треба да се потрудиш за себе си и за никој друг. Не вреди животот да го поминеш тагуваајки по некој кој си го изградил својот живот, минатото остави го зад себе, и гледај напред кон твојата иднина. Јас знам дека ќе успееш.

anakonda88 likes this.
  10. Chopard

Chopard Истакнат член

Невозможна врска имав јас, заради тоа што премногу се трудев да успее, а тој не се замараше, т.е. се однесуваше како да не е во врска со мене.
    Преку глава ми дојде и од невозможна вркса стана не сме во врска.

11. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Ти девојче стварно си повредено. На која тема да отворам само разочарувачки постови гледам од тебе.
    Ајјјјјдееееееее тамууу расположи се! Се се случува со причина, не требало да биде.
    Ќе биде нешто уште поубаво кога ќе го отвориш умот за нови и позитивни нешта!
    Не знам колку години имаш, ама не е ни битно.
    Немој толку да си разочарана заради некој што не се однесувал како што треба кон тебе.
    ;)

Chopard, anakonda88 and Summerlover like this.
  12. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Рече Сани и си сркна од гризот :D...Ти мор, почесто да јадеш гриз, што убаво вака весела те прави :D

s1a1n1d1r1a1 likes this.
  13. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Хахахаааа ме пресмеа.
    Од утре дупла доза. И кашички бебешки ќе мавам можда оро ќе станам да поиграм.:rofl::rofl:

Summerlover likes this.