Неговиот другар лошо влијае врз него

Discussion in 'Разделби' started by oliolivera, Jun 26, 2011.

1. oliolivera

oliolivera Истакнат член

не му посакувам на никого да му биде лошо,но да се најдеш во безизлезна ситуација во која си западнала преку нок,кадешто оној сто си го сакал и си планирала иднина со него ти се губи,другарките кои кога највеке ти требаат ги нема,дома неможеш на никого да му се искажеш и се собираш во себе пробуваш да најдеш излез а нема,да немаш со кого да поразговарш барем на 2 мин.не баш лесно.Не викам дека нема ни полоши ситации точно се случуваат и многу полоши работи не викам не....секоја случка си има своја тежина некој може лесно да премине преку тоа а некој потешко...фала за мислењата,секое мислење е добре дојдено

2. kankus

kankus Популарен член

аман више од вакви машки без свое јас .......баталиго не ти треба ни тој ни другар му :D :D :D

3. oliolivera

oliolivera Истакнат член

јас незнам дали е до мене или што е работата ама се налетувам на машки кои немаат свое јас и веке стварно ми дојде преку глава од нив,човек треба да се замисли следниот пат кога ке помисли да фати дечко,или пак сум некој ептен ама петен голем баксуз :worried:,па не разбирам по 30год. да имаат а да размислуваат како 15год,откако ми се случи ова последново почнав да размислувам никогаш повеке на дечко да не помислувам :worried:

4. oliolivera

oliolivera Истакнат член

феминки ви благодарам што ми ги отворивте очите на време,строгите одговори ми ги отворија очите,како и да е сега веке ми е срам да кажам и дека сум била со тој човек откако си стави оглас на фб дека бара жена со име и моб ххахахах како и да е се спасив благодарение на вас :* :* :*