Ненадејни онесвестувања

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од anickata, 10 август 2010.

1. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    75
    Епа во последниов период многу често ми се случува ненадејно да ми се сврти да се онесвестам и да лежам дплу извесно време :( така ми се случи пред некој ден бевме собрани повеќе луѓе и ја станав за да отидам до тоалетот и наеднаш се онесвестив, и сум лежела долу околу 5мин се додека не ме приметиле другите и одма почнале да ме освестат. Страв ми е бидејќи неможам убаво да стојам одма почнува да ми се врти :( Имав проблеми со крвта, бев слабокрвна, пиев апчиња ама сега моментално го немам тој проблем... На лекар бев ама не ми кажаа ништо посебно :^) Ако некој претпоставува во што се состои мојот проблем го молам да ми каже. Благодарам однапред :*

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Никој не може да ти каже што може да е..Мораш да одиш на лекар и да направиш испитувања.И тоа што поскоро.

3. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    885
    na lekar moras da ides pod HITNOOOO. ne bi sakala da te plasam so dijagnozi koi sekako bi bile pretpostavki,ama poagajki od faktot deka e opasno da si podolgo vreme bez soznanie-pocni so ispituvanja.
    prvo sto mi padna na pamet e deka si slabokrvna.simtomi na slabokrnvost se i malaksanost, postapnost, bledilo....moze da pagas vo nesvest i radi pritisok-niskiot pritisok pravi takvi problemi, mozebi ti se spojuvaat gorniot i dolniot pritisok, probaj meri poveke pati vo denot....neznam, aj da ne pretpostavuvame, rabotava treba da si ja sfatis seriozno.

pozdravce i pisi kako si vazi?

4. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Знам дека може да звучи грдо али оди налекар, неможе да е ништо посебно. Испитување на крв и слични ствари не е доволно, сними ја и главата, ако треба и сама побарај упат, ех што се нервирам значи од вакви лекари..уф бреее

5. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    75
    Благодарам женски на советите :) бев на лекар и направив испитувања и ми кажаа дека проблемот ми е во тој што сум немала доволно доток на крв во малиот мозок и сум морала да консумирам повеќе витамини :) уште еднаш благодарам :hug: :*

На Brokeneyes и madilomer им се допаѓа ова.