Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Неочекувано губење на интерес од страна на девојка

Дискусија во 'Врски' започната од TomeAron, 18 август 2021.

1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Не би рекла дека е позачестена, туку поекспонирана.
    Интернетот ни даде платформа јавно да ги презентираме сите наши фрустрации и предрасуди.

На Anturium и theunforgiven им се допаѓа ова.
  2. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    3.115

Скроз! Јас тоа го кажувам многу често: на секој му е дадена дозвола за тастатура и сите се експерти за све живо.
    Растур-систем. Да не знае човек што да прави... Мислам, има и такви што си се држат до човештината, ама тешко е да се опстане ако си таков. Не знам више каков треба да бидам, за да бидам среќeн :D

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  3. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Ако откриеш, кажи ми и мене.
    Фала унапред :handshake:
    :D

На nena2010, Indiegurl и theunforgiven им се допаѓа ова.
  4. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.838
    Допаѓања:
    5.583
    Не мора одма со филозофии, искреност, неискреност, еее у време на Тито....
    Значи девојката може се повлекла од милион причини, може и да се лични или семејни не мора да се поврзани со дечкото. Може и здосадило да си пишуваат цело време без да се видат, па решила да се дистанцира. Како и сите други што веќе кажаа, треба да разговара со неа и да ја праша зошто се повлекла.

На nevermet18, WildMk и Lady D ❤️ им се допаѓа ова.
  5. calm-girl

calm-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2021
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    911
    ^
    Да точно. Тоа може да е повеќе од било која друга причина.
    @TomeAron ние овде можеме само да нагаѓаме, а ти најдобро ќе видиш што е причината кога ќе разговараш со неа.

6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Општо зборавме за искреноста во врска, не за конкретниот случај.
    Барем јас општо зборав...

7. naturallmess

naturallmess Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2018
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    3.698
    Мислам дека додека бил casual муабетот девојкава со намера да повеќе работи се заеднички без особена обврска кажала дека е истомисленик со тебе и дека ги делите истите ставови и ете и она се чува до брак , ама откако се вжештила работата и можеби дошло во кадар прво видување , а при тоа ти остануваш на ставот дека си невин и така ќе остане сватило девојчето дека си сериозен и дека успатно нема да признаеш дека не е вистина ( потајно надевајки се дека ќе кажеш дека си лажел само за да ја заинтересираш) , тогаш и светнало дека кога тогаш ќе се осети дека нема химен ама доцна ќе биде па решила со време да се дистанцира ......
    Не се сите искрени и понекогаш подлажуваат без посебна причина , а некогаш кажуваат еве и поголеми лаги....

На FridaodaMk му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lady D ❤️

Lady D ❤️ Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    1.283
    Допаѓања:
    5.419
    Mene stvarno ne mi e jasno sho e vazhno dali ima himen ili nema

9. naturallmess

naturallmess Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2018
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    3.698
    Мене воопшто не ми е важно , дечково што ја отвори темава прашај си го .....

10. TashSefton

TashSefton Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.755
    Дечко, кратка ќе бидам.
    Не ти дужи тебе никој ништо. Ако сте правеле муабет интензивно, и одеднаш приметуваш дека девојката изгубила интерес, прифати го тоа и move on. Ако сте имале редовна комуникација и наеднаш истата ја снема, направи си услуга и помири се со тоа без да бараш зошто, како, што… не ти должи тебе девојката комуникацијата да се одвива во правец кој ТИ го посакуваш. Посебно зашто сѐ се одвивало виртуелно. Ако премногу анализираш, само психички ќе се замориш, а ситуацијата нема да ја промениш. Луѓето ќе се понашаат така ко што мислат, ќе се предомислуваат, ќе прават што сакаат…и ти немаш контрола на тоа. Единствено на што имаш контрола, е како ти ќе се носиш со тоа.

На pikabu5, nevermet18, teressa и 3 други им се допаѓа ова.