Неправилна вагина

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Fabulus, 26 јануари 2011.

1. Antares8

Antares8 Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2019
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    Не мора да е воопшто проблем, туку напротив - доблест ил посебност. Станува збор за сензибилитет меѓу партнерите. Некои мажи како мене не само што не им смета туку им се таквите лабии ткз. "фетиш" :) Некои сакаат друг дизајн...некои трет....Во дамнешноте времиња во ведскиот свет добриот партнерски однос и привлекување се следело низ комплицираната ведска астрологија...Едноставно кога некои параметри ќе кликнат има поклопувачка обострана љубовна привлечност...а воедно и протокот на сексуалната енергија со различен партнер различно тече, али и брачниот соживот е важен не само креветот да биде ритуал. Не дека само компасот е во ѕвездите и дека треба да бараш готов производ....имаш момент на пронаѓање и взамено растање. Но доколку нема кондиција партнерот за долги љубовно стази и све се базира на смртното телесно-анимално уживање односно без виша љубов и свест сите односи се осудини на смрт...само вистинската и длабока љубовна состојба е бесмрттна. Без никакви комплекси....сакајте се и уживајте во себе и што зрачиш то привлачиш.

На mileystar, L.i.n.a.a и AnnabelLee им се допаѓа ова.
  2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.801
    Допаѓања:
    80.549
    Не е ништо неправилно, едноставно има различни облици и форми. Тоа ,,не е како сите" апсолутно не значи проблем, оти не се ниту исти сите.

На Antares8 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. victoriasecret1

victoriasecret1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    88
    Здраво, јас имав исто ко твојата слика, и ми претставуваше голем комплекс а и не само тоа имав нелагодност при носење на тесна облека фармерки или подолго седење,
    решението си го најдов во клиника во Софија,
    Операцијата траеше 30 мин, мирував 2 недели
    а целосно заздравување и нормален однос после 2 месеци.
    Цената е 600 евра.
    Пре задоволна.