Sistina,kaj Vasilevski so anestezija. Na svoja raka,bidejki se sto mozese da se ispita,se ispita..tumor markeri,kalprotektin,fob test,krvni sliki,eho nad 10pati..a jas so bolki skoro 1god posledno nesto e toa
Kako go resivte problemott gi imam istite simptomi..I mene mi vikaat na nwrvna baza..mi krkorat crevata gi slusam I stolicata mi e posvetla
Zavrsiv rabota i gastroskopija i kolonoskopija zaedno pravev so anestezija 32.500 kaj dr Vasko Vasilevski i sum PREZADOVOLNA od azurnosta i od profesionalnosta. Dijagnoza iritabilen kolon so hernija na zeludnik nisto strasno vo globala,barem mi olesni. Se macev tocno 1god se nadevam ke zavrsi konecno. Sekoe dobro.
Istata terapija mi ja dade Serafimovski koga bev na eho Kaj nego ...mene pocna da ni se gadi po malku...se toa od stres..ustanovi deka imam kiselina vo zeludnik ..I za polesno praznenje na creva I smiruvanje e diazepamot a colspa retard e za da nema krkorenje na creva I osloboduvanje na gasoline Jas otidov da pravam kolonoskopija vo gastro med dokotor me vrati ..rece ne ti pravam ima protocol za toa ..ne si kandidat..nenti zemam pari za dzabe..deka jas veke ednas pravev qnoskopija Kaj nego
Go citam vasiot post I se naogam sebe si...istite simptomi..od januari navaka po Trista doktori I se Novi bolesti si naogam I site vikaat nisto ne ti e ...posledno e sto mi krkorat creva ..mi se gadi ..bev Kaj serafimovski I utre ke odam na kontrola...se nadevam deka e dobar dijagnosticar I ke mi pomogne
na site istoto go kazuva serafimovski i dava antidepresivi razni sekoj mesec i kao od toa ti e podobruvanjeto
Denes bev na kontrola Mi dade portalak ..emanera..donepridon Mi vika zdrava si Jas uplav imav Ednas na hartija vidov krv od hemoridi Inaku pravev anoskopija I toj doktor mi rece nema potreba od kolinoskopija Serafimovski vika krvnata slika ti e ok Mene od stres pocna stomak dolu da me boli Dva Pati me gledase na eho se ok Pravev I test na okultno krvarenje negativen e Ednas samo odnesov Ne znam dali trebalo 3 dena po red Serafimovski vika se ti e vo glavata Za da go trgnes od glavata ako sakam da pravam irgiografija Ne znam Kaj se pravi toa...ne se vlaga so aparat vo crevoto samo se snima
Dali vo sistina bese prethodno na pregled za kolonoskopija I konsultacija so doktor ili direktno Kaj nego