Zdravo da prasam imam bolka vo desniot del od stomakot pod rebroto na sredina nekogas bolkata mi e nadolu pa napred ama poveke na sredina I gasovi imam epten dali znae nekoj sto moze da e,vi blagodaram odnapred
Здраво, цел живот имам проблеми со кркорење на цревата, скоро никакви други симптоми, освен некогаш болка. Еспумисан и пробиотици не се нешто од помош. Дали некој има вакви искуства?
Zdravo pred eden mesec imav temperatura so proljivi so sluz i krv temperatura povremeno nemase.Posle dve nedeli primav terapija so antibiotici vo infuzii no povtorno imam krkorenje bolki niz celoto crevo koj menuvaat lokacija i proljivi.Na lekar mi dadoa terapija za ibs d no simptomite ne pominuvaat. Mi pravea gastroskopija so biopsii od duodenum i kolonoskopija do desena krivina prekinata poradi mnogu bolki.Do toj del uredno. Na stroga dieta sum no nisto ne pomaga.Kade moze da se ispita vo celost vo sto e problemot ako nekoj znae na privatno.
Ве молам луѓе,помагајте Имам нервозни црева со години,ама сега се зачести.Болки немам,само што во последно време,малку сосема малку имам ,лево доле Пролив ме фаќа изненада без знаци.Нај страшно, во последно време,изметот паѓа и не го гледам. Што може да е,и има ли некој ваков проблем?