Јас имам страшен проблем со стомакот т.е цревата. Бев кај Василевски во Систина, ехото е чисто, ми препиша рудакол и еманера 3 недели, многу се плашам а не можам даиздржам од болки, да не наштетам на бебо 28 недела сум.
Не грижи се јас цела бременост ја поминав со силни болки постојано дијареа без број таблети и јас се плашев за бебето но се беше во ред еве сега има 9 месеци и нема никаков проблем ..
Кориандер 1лажичка во чаша вода кисне пола саат се пие после со се зрнцата се џвакаат, и пуење ферментирана вода со јачмен, нане и лук
Decki ve molam za pomos. Se porodiv jas pred 2 nedeli stomakot prodolzuva da me boli nenormalno mnogu,grcevi,krokrenja,bolki ne mozam da jadam sekoja hrana mi e odvratna ne mozam da izdrzam i zeludnikot boli i grbot ama bukvalno se..Gastroskopija i kolonoskopija sega ne preporacuvaat barem 2m da pominale..Sto da pravam kaj da se obratam za terapija??
Кај др. Серафимовски одличен дијагностичар е дава доста голема терапија и скапа ама ефективна. Е сега незнам бидејки си доилка дали ке може се да препише и на вас.
Telefonski zakazav a pred dve godini bese 1500 ili 1800 pregled, terapijata koja ja dobiv bese okolu 4000den.
Nemam nikakvo podobruvanje od Serafimovski, 1500den mu e pregledot i eden ton lekarstva se ti e na nervna baza i samo toa zbori mi se pravi psihijatar menuva antidepresivi sekoja kontrola kako da sum eksperimentalen glusec,ne mu gi ni pijam. Jas licno ne sum zadovolna.
Najdobar doktor sto toplo go preporacuvam e doktor Jusuf Vejseli raboti bo 8 septemvri bolnicata isto taka i doma vo selo Cegrane.Najdobar samo negovata terapija me drzi pod kontrola, jas imam i nervozni creva hemoroidi vnatresni sto pukat krvarat isto taka hronicen gastritis so cir. Toplo go preporacuvam na tie so vakov problem.