Уу дефинитивно Sex Education има многу слични vibes. И за двете додека ги имам гледано имам кажано дека ми се омилени серии од што ми се интересни. Sex Education нема да ти биде утка.
Sex education ми е изгледана, чекам нова сезона Atypical ми е почната и незнам од која причина ја запоставив, ќе ја продолжам. Скроз различна мини серија почнав прееска Alba, првата епизода ми се свиѓа ќе видиме понатаму.
@Juicy Има и една серија Trinkets на нетфликс, не е толку хумористична како овие спомнати, но е тинејџерска и интересна. Има 20 епизоди по 25 минути вкупно (10 епизоди по сезона). Ако си некогаш расположена.
Јас во два дена ги изгледав сите три сезони на Never.... @Mishela долго те читав дека ја гледаш и на крај и јас се навлеков благодарение на тебе. Ми дојде слична со Sex education, а толку долго време барав нешто слично на таа серија. Воглавно сакам трилери и крими ама има периоди кога сакам да се релаксирам со вакви лесни серии. Добивав предлози за нешто слично на Sex education сите ги почнав и ги баталив бидејќи не беа ни приближни на таа, и сега ја почнав оваа без некое очекување и баш пријатно се изненадив, така да ти благодарам. Ако имате некоја слична споделувајте. Од она што јас пребарував The sеx lives of college girls ми ја дава како најслична со оваа и Sex education. Ја има некој таа погледнато?
Супер штом ти се допаднала Never have I ever, баш ми е мило. The sex lives of college girls e одлична, тука во темата за препораки пишував за неа. На hbo e, па затоа воопшто не е спомната во оваа тема. Мене баш ми се свиѓа овој тип на серии, но покрај Sex Ed & Never have I ever и можеби Trinkets, на Нетфликс не сум нашла некоја друга слична. Ако најдете нешто, пишете. Јас се загледав некои трилери периодов, да сменам малку.
Моментално гледам Glow Up 4та сезона. Не ни знаев дека денес излегува. Натпреварувачко реалити каде што секоја епизода се натпреваруваат чија шминка е најдобра. Многу интересно шоу, препорака.
Здраво живо, имав user од Netflix уклучен од друга земја и го користев неколку месеци ама ми прекина, на него ги имаше скоро сите нови серии и филмови со Хрватски преводи(не сум сигурен ама можно да е уклучен од Хрватска или од Ирска) , исто бев Германија и уклучив тамошен германски нетфликс, ама во преводите немаше опција за хрватски на истите филмови што ги гледав на претходниот user , е сега сум во Македонија, и ако можи да ми појасните која ми е најдобра опција и дали можи да уклучам некако хрватско netflix и дали има начин на обичното нетфликс шо е во Мк да ги имам истите преводи шо ги гледав на странското нетфликс (тоа што мислам дека е од хрватска или ирска ама не сум сигурен)??? Фала на секој одговор
На германскиот акаунт нема хрватски преводи... и сосем други заедно со хрватски преводи имаше од другиот акаунт(хрватски или ирски акаунт)
Денес излезе новата сезона на Glow up?! одма ја пуштам Бтв. дечките од 1ва сезона сеуште ми се најдобри
Дааа, излегло. Убаво изненадување. Мене 2ра сезона ми се најдобри, барем победникот многу, многу го сакав, емотивна бев кога беше изберен/а. (Шифрирам за да не ставам спојлери )