Мене ми се допадна многу, не очекував дека толку ќе ме допри. Ако си ги гледала другите две сезони на Бриџертон и ти се допаднале, нема да згрешиш.
Јас ја гледам Love, sex and robots. Зошто, не знам. Има интересни епизоди, ама има такви да ти се споврати. Ми фали блек мирор очигледно.
Излезе новата сезона од Never have I ever. Тема направив, па кој како гледа пишувајте во неа: https://forum.femina.mk/threads/never-have-i-ever-2020.34520/ Планирам вечер да ја почнам, ако ми остане време. Ако не, за викенд ќе остане. Таман да ја изгледам маратонски.
Женски,јад користам Нетфликс веќе еден месец.Сеа прсшањето ки е фали автоматски ќе ми се продолже како со траен налог од нареден месец или на кој начин треба да го платам?
Документарци ако сакаш, The last Czars гледај ја, кратка е ептен. За Романови. И Roman Empire, 3 сезони по 6 епизоди. Добри се ептен. Oд серии-серии, ми ја пофалија The Empress ама не сум стигнала да ја гледам.
Fake profil ја гледаше ли некој серијата. Јас ја изгледав, според првата епизода очекував поинакво сценарио.
Јас ја изгледав деновиве. Многу нелогична ми беше, ама ај за тепање време, ок е. Ја завршив вчера Sex Life, на моменти дури и ме нервираше. Баеѓи поефтина верзија на сексот и градот, на моменти со превртување очи да ја гледаш. Но но од мене.
Ни мене не ми се допадна таа серија, втората сезона на туркање ја изгледав. Среќа ја прекинале, нема да продолжат со снимање.
Серии - The last kingdom, Marie Antoinette, Versailles, Sisi. @Mishela мене не ми се допадна The Еmpress ама види можеби тебе ќе ти фати око
https://www.imdb.com/title/tt20268688/ Португалска верзија на La Casa de Papel од АлиЕкспрес. Изгаснав после прва серија. Не вреди.
Ми ја препорачаа, ама не ја брзам тогаш ако не е баш-баш. И онака ми се собраа други... Туку, гледам има нова серија со Ким Катрал, Glamorous се вика. Вака по трејлерот ми личи на The devil wears Prada, што знам, таков некој вајб. Да не ја гледа некој да даде коментар? Добра е?
Јас ја изгледав серијата Glamorous,онака лагана серија,предвидлива.Скоро пола ликови во серијата се од лгбт заедницата.Очекував многу повеќе од Ким.