Ja imate li gledano serijata Get Even?Vo stil na One of us is lying,pa da znam dali e dobra dali da ja pocnam
FAUDA Многу интересна израелска серија која ја прикажува двостраната приказна за израелско-палестинскиот конфликт.
Предложете ми ВЕЌЕ ЗАВРШЕНИ серии. акција, драма, крими може, комедија, историска. само да е завршена. Гледам како манијак серии. Само да нема sci fi. Данке
За едно дете со хендикеп.Останува само поради тоа што му умираат родителите и доаѓа чичко му да го гледа.Гледај ја мене многу ми се свиѓа
Не знам кој друг освен @Mishela ми предложуваше историски серии и кој ми ја кажа The Empress, мислам Мишела беше ја почнав и преинтересна е за Елизабета- Сиси и Франц е ама глеам една сезона со 6 епизоди има. Јас до втората сум, ми личеше интересна
Изгледа јас бев, и мене ми е на листата. Ја планирам наскоро, решив да ѝ дадам шанса зашто кратка е. Само, прво да ја дозавршам оваа што ја пофалив тука во другава тема: клик Нешто заглавив, ич не ми одат серии периодов.
Ја догледав вчера Интересна е ептен. Само чекам втора сезона. Првава не ми се допаѓа како заврши хахахаха
Сега гледам Сакав да ја почнам Шарлот. А баш вчера Бриџертон ја почнав, ама нешо многу на комедија ми беше. И ја изгасив. Чудно ми дојде. Сакам историски вакви, ама баш да се у улогата внесени.
Предложете ми sci fi серија , на пр како the 100 . SILO читав на нет за неа и не ми се допадна баш. Ми се допаѓаат многу пост апокалиптични серии.
Tribes of Europa (германска е), Sweet Tooth, The Rain. Toa отприлика ми текнува во моментов. И Snowpiercer е sci-fi, само види дали ќе ти се допадне, интересна ми беше мене.
Queen Charlotte Оваа серија ништо во себе не содржи освен експлицитни сцени, кралот ајде убав е ама се..с со тој старецот дали тоа е за давање грозно .. И на нетфликс ако нема гејови не ги бива веќе, ни ги наметнаа моралните вредности полека полека од сите страни да ги гледаме.
Предложете некоја серија или филм на нетфликс,некоја релакс така, може нешто во стилот на fake profile нешто такво?